AKP iktidarına yakınlığıyla bilinen Demirören Medya Grubu'na ait Hürriyet gazetesinin yazarı Hande Fırat, aynı zamanda sunucusu olduğu CNN Türk'teki 'Gece Görüşü' programında, sosyal medyadan kendisine ve programa yöneltilen 'yalaka' eleştirilerine yanıt verdi.
"Gece Görüşü'nde zaman zaman tartışmalar olabilir. Sonra biz içeriye geçeriz, çayımızı içeriz, sohbetimizi ederiz. Bu biline..." diyen Fırat, sözlerine şöyle devam etti:
"Burada kim yaparsa yapsın, yani Kemal Bey, Ekrem Bey, Cumhurbaşkanı, Sayın Bahçeli, Meral Hanım... Hiç önemli değil. Türkiye için iyi yapan her şeyi, herkesi takdirle karşılıyoruz. Bizim işimiz bu. Ama yanlış olanı da konuşuruz, eksik olanı da konuşuruz. Bizim işimiz yine bu. Sonra birtakım yorumlar görüyorum. Bizler, çok affedersiniz, RTÜK'ten de özür diliyorum, yalaka falan değiliz. O'cu da değiliz, bu'cu da değiliz. Hepimiz, kendimiz işimizi yapmaya çalışıyoruz.Bizi de oradan böyle, çok büyük kalelerde falan sanmayın. Biz, sizin gibi normal insanlarız."
Hande Fırat konuştuğu sırada, Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı araya girerek, Fırat'ın ifadelerine yanıt verdi.
Pazarcı, "'Biz' değerlendirmesine katılmıyorum. Kendi adına konuşabilirsin" ifadelerini kullandı.
Gerçek Gündem
Sokakta koşan kadın videosuna Arap kadınların yorumlarını okuyunca Atatürk’e minnet duyacaksınız
Bunu da gördük! AKP ve MHP oylarıyla cami alanı ticaret alanı oldu!
İşte ‘sansür yasası’ ile AKP’nin internetten sileceği geçmişi… Tek tek listelendi!
Limon üreticisi ağlıyor, ağaçlar tek tek sökülüyor
SANA duyurdu: Suriye ordusu Türk ordusuna karşı harekete geçti !
CHP'li Özgür Karabat ortaya çıkardı! Türk insanı et yiyemezken 2 buçuk milyon koyun Katar'a gönderilmiş!
Suudi Arabistan'ın ambargosuna sessiz kalan iktidar parasını istemedi!
Erdoğan 2019'da 'Kahramanmaraş'ta imar barışıyla 144 bin 556 Maraşlının sorunu çözdük' diye müjde vermiş!
Narin Güran'ın Babası Arif Güran konuştu! Aile "İşkence" yalanına mı sarıldı?
Manisa'da erkek şiddetine uğrayan Sude Naz: "Karnımdaki bebeği aldıracağım"
İsrail ile ticareti kesmeyen AKP’ye öfke büyüdü! LİMAK protesto edilecek
Değirmenin suyunu savcılık tespit etmişti: Dilan Polat'ın dolarla yeni görüntüleri ortaya çıktı
Suat Toktaş tutuklandı: Barış Pehlivan ve Kürşad Oğuz adli kontrolle serbest bırakıldı
Tüketici borcu katlanarak artıyor: Kredi ve kart borçları rekor seviyede