Çin’in Rusya Federasyonu Büyükelçisi Zhang Hanhui, Moskova’da Rus basınına yaptığı açıklamada, “Çin’deki bilim adamlarımızın bulduğu koronavürüs aşısı, ilaç etkisini kanıtladı ve testler başarılı şekilde devam ediyor.
Çin’in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui, ilaca yönelik çalışmaların son kısmının kısa süre zarfında bitirilmesi hedefleniyor ve Şubat sonuna kadar Çin’deki tüm şehirlerde koronavürüs aşısı ile hayat normale dönecek. Virüsün yayılma merkezinde ise hayatın Mart sonuna kadar düzelmesi planlanıyor. Dünya Sağlık Örgütü’yle çalışıyoruz. Ekibimizin içinde 2 Rus bilim adamı da var. Rusya’ya ve halkına destekleri için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Koronavirüs sebebiyle son 24 saatte 150 kişi yaşamını yitirdi, 409 yeni vaka saptandı. Bugüne kadar taburcu olanların sayısı da paylaşıldı. Çin’de salgınla mücadele için 14 milyar dolarlık kaynak ayrıldı. Salgın Kuveyt ve Bahreyn’e de yayıldı. İran’da ise ölü sayısı artmaya devam ediyor. İran’ın Kum kentinde 50’den fazla insanın öldüğü iddia edildi. Virüs, İran’dan sonra Irak’ta görüldü. İtalya’da koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi
İtalya’da corona virüsü salgını nedeniyle ölenlerin sayısının 6’ya yükseldiği açıklandı.24 Şubat 2020 Pazartesi 17:10İtalya’da geçen hafta 17 kişide tespit edildiği açıklanan yeni tip corona virüsü (Covid19) nedeniyle bugün 80’li yaşlarında bir kişi öldü. Ölen kişinin virüse yakalandığı esnada başka bir hastalıktan ötürü hastanede tedavi gördüğü aktarıldı. Bundan saatler sonra Lombardy bölgesinde yaşayan 88 yaşındaki bir kişinin daha hayatını kaybettiği haberi geldi.
https://www.abcgazetesi.com/cindenflaskoronavirusasisiaciklamasi84147
Instagram'ın kapanmasıyla gündeme geldi: VPN güvenli mi?50 izlenme
Son Dakika: Konut satışları Temmuz'da %16,7 artarak 109.000'i aştı31 izlenme
Din görevlilerinin yarısı Diyanet'e 'özerklik' istiyor29 izlenme
Çift maaş alanlara Anayasa Mahkemesi 'olmaz' dedi!34 izlenme
Aydın’daki et fiyatları vatandaşı şaşırttı!1594 izlenme
Medikal sektörü kan ağlıyor! "Tekerlekli sandalye bile yok"30 izlenme
Gaziantep İslahiye'de depremin ardından oluşan göl nedeniyle alarma geçildi: Köyler boşaltıldı!55 izlenme
Türkiye’den Somali’ye 30 milyon dolarlık hibe!63 izlenme
Süleyman Soylu'ya vatandaşlardan tepki: Biz niye görmedik?
Sedef Kabaş'ın tutuklanması AKP'yi kesmedi! Erdoğan'dan Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu
Hakan Ural'dan yandaşlık itirafı 'Dibine kadar yandaşım!'
AKP'lilere göre doların yükselmesinin tek sorumlusu dış güçler !