Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı ve tiyatrocu Ferhan Şensoy'un naaşı defnedilmeden önce dün Ses Tiyatrosu'na getirildi.
Şensoy, yaşatmak için büyük mücadele verdiği Ses Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törende Şensoy’un yakınları ve sanatçı arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.
Törende söz alan tiyatrocu Cihat Tamer, yaptığı konuşma ile dikkat çekti.
“70 senedir bu ülkeyi din bağımlısı hükümetler yönetiyor” diyen Tamer, sözlerine şöyle devam etti:
"Ona rağmen 70 senedir inadına tiyatro yapıyoruz. Ferhan da inadına tiyatro yaptı. Ferhan başka bir insandı yazdıklarıyla çizdikleriyle. Şimdi o Rasim'ine kavuştu. Münir Ağabey'ine, Erol Ağabey'ine kavuştu. Hep birlikte orada bir meyhanede kafayı çekiyorlardır. Unutulmayacaksın Ferhan."
Belgrad Ormanı'nda kaybolan Ece Gürel sağ olarak bulundu
Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız "Cenazede 5 ton lokum mu dağıtılır? 20 bin lahmacun, 2 milyonluk çerez faturası geliyor"
Kabine Toplantısı sonrası Erdoğan’dan öğrencilere yurt tepkisi: "Gezi’nin farklı versiyonu"
Sosyalist Güç Birliği, tarikatlara karşı laikliği haykırdı: Sarıklı ve cübbeli şahıslardan saldırı girişimi!
Bir alışveriş poşetinin Londra’dan Adana’ya 3200 kilometrelik yolculuğu
Hüsnü Mahalli'den CHP'ye uyarı: "Eğer Erdoğan Trump'tan yeşil ışık aldıysa Ekrem Bey'in önünü kesecekler"
Avukat Feyza Altun anlattı! Ünlü fenomenin 100 milyonluk vurgunun perde arkası…
Antalya’daki teleferik faciasında çalışmalar sona erdi! 1 ölü, 17 yaralı…
Türkiye’nin insan hakları notu ‘sıfır’