Seçimlere sayılı günler kala CHP’ye yönelik çirkin saldırılar devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanlığı’na, Ataşehir Örnek Mahallesi seçim ofisine ve CHP konvoyundaki araca yönelik gerçekleştirilen saldırılara bir yenisi daha eklendi. CHP’nin Güngören’deki seçim standına dün öğlen saatlerinden bu yana ağır hakaret ve küfürlerle sözlü saldırı gerçekleşti. CHP Güngören İlçe Başkanlığı’nın saldırganlardan şikayetçi olması üzerine bir kişi gözaltına alındı.
“SİYASET YAPMA HAKKIMIZ ENGELLENMEK İSTENİYOR”
CHP Güngören İlçe Başkanı Temel Akkoç, saldırının detaylarını KRT’ye anlattı.
Algı operasyonu yapılmak istendiğini söyleyen Akkoç, şunları ifade etti: “Birkaç gündür bölgede hassasiyet oluşturulmaya çalışılıyor. Standımızı ve çalışmalarımızı burada her şeye rağmen devam ettiriyoruz. Bir arkadaşımıza sözlü saldırı oldu ve ardından emniyet mensupları geldi. Arkadaşımız da şikayetçi olarak emniyette ifadesini veriyor. Bu kişilerin toplumsal bir duyarlılıkla hareket ettiğini düşünmüyorum. Ağır sözlü hakaret, küfür, çalıştırmama ve siyaset yapma hakkımızı engellemeye yönelik bir çalışma. Dün öğle saatlerinden itibaren sürekli devam eden bir saldırıyla karşı karşıyayız. Bugün de yine saat 1den itibaren saldırılar devam ediyor.”
KRT
Eşi "yer yerinden oynar" demişti! Egemen Bağış'a cuma günü ataması!169 izlenme
İran İsrail'e saldırı emrini kimin verdiğini açıkladı124 izlenme
TÜBİTAK Marmara Teknokent Genel Müdürü, 23 bin liralık kredi kartı faturasını kuruma ödetmiş!185 izlenme
Atatürk Orman Çiftliği’nde 61 dönüm imara açıldı!1429 izlenme
Sedef Kabaş cezaevinden mektup gönderdi41 izlenme
AKP'li başkan iktidarı açık eleştirdi14 izlenme
Özışık kardeşlerden Baki Özışık'tan skandal sözler: “Sinan Ateş’in bir duruşu vardı, MHP de gereğini yaptı”51 izlenme
Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, okullarında düzenlenen sempozyum sırasında, Başhekim 'doğal doğum' dediği anda ayağa kalkarak salonu terk etti30 izlenme