Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, 3 video yayınlayan ve çeşitli iddialarda bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker’in videolarının milyonlarca kez izlendiğini belirterek, “Sedat Peker, soruncaya kadar kimsenin aklına Emniyet Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı yapmış Mehmet Ağar ve oğlunun hangi parayla Bodrum’daki milyar dolarlık marinanın sahibi olduğu sorusunu sormak gelmedi.
Siyasetçilerin ricasıyla mafyaya daha kaç insanın dövdürüldüğünü de bilmiyoruz. Aslında Peker de bunları bize anlatmayı pek düşünmüyordu.” diye yazdı.
İçişleri Bakanlığı’nın açıklamasına işaret eden Oğur, “Bakanlık özetle diyor ki, bir ara iktidarı desteklerken kendisine dokunulmamış olmasının sebebi “iş insanıyım, bu işlerden çekildim demesiymiş.” Ama sonra “yine organize suça yönelik faaliyetleri tespit edilmiş” ve operasyon yapılmış.
Organize suçun bile suç olup olmadığının iktidarı destekleyip desteklememekle değiştiği bir ülkede bir iktidarın organize suçla mücadele ettiğine kim inanır? Böyle bir ülkede yurtdışına gitmiş Sedat Peker’in videolarının milyonlarca kez izlenmesine neden şaşıralım. Üstelik anlattıkları dizi değil…” ifadelerini kullandı.
https://tele1.com.tr/mehmetagarinhangiparaylamilyardolarlikmarinasahibioldugunukimsesoramiyor387978/
Metin Uca’nın cenaze namazında gerginlik35 izlenme
Hilal Kaplan'ı yerin dibine sokacak sözler! "Görgüsüzlüğe, çiğliğe, çirkinliğe bakar mısınız?"88 izlenme
Süleyman Soylu, Sedat Peker'in evine yapılan operasyonun görüntülerini paylaştı! 'Karısının iç çamaşırına sığınan aciz, edepsiz!'64 izlenme
AKP bir kale daha kaybetti: İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği yönetimi, AKP’den CHP’ye geçti15 izlenme
Türkiye'nin günlerce konuştuğu şirkete bir kıyak daha!301 izlenme
Erdoğan’ın danışmanı Yasin Aktay yine konuştu! "Aç olan açım diye bağırmaz"53 izlenme
Fakir ülke Romanya'da et fiyatları Türkiye'den ucuz62 izlenme
MHP'de istifa depremi! "2 bin kişi CHP'ye geçiyoruz"45 izlenme
Emin Çapa 128 milyar dolar faciasını tane tane anlatıyor ve soruyor '128 Milyar doları kime nasıl sattınız?'
Temel Karamolloğlu da 100 bin imzayı geçti! İşte son durum
Sapık şeyhin görüntü arşivi temizlendi!
Erdoğan’ın mitinginde ‘İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın’ pankartı apar topar kaldırıldı!