CHP'li Yavuzyılmaz: "AKP'nin hazinede açtığı bir kara deliği daha tespit ettik. AnkaraNiğde otoyolunda 2024'te garanti verilen geçiş 27 milyon 375 bin, gerçekleşen 9 milyon 366 bin!"

27 izlenme 09 Ocak 2025
Reklamlar

CHP’li Deniz Yavuzyılmaz: - AK Parti'nin hazinede açtığı bir kara deliği daha tespit ettik!" -Yap - işlet- devret modeliyle yapılan Ankara-Niğde otoyolunda 2024’te Hazine'nin şirkete garanti ettiği araç geçiş sayısı 27 milyon 375  bin. - Araç geçiş sayısıysa sadece 9 milyon 366 bin. - Hata payı yüzde 65,78."

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ahmet Hakan dayanamadı, yazdıkça yazdı! Bu sözler Kılıçdaroğlu cephesinin başına kaynar sular dökecek İşte Türkiye gerçeği: Ramazan Bayramı öncesi vatandaş ucuz et kuyruğuna akın etti Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i Duyun-u Umumiye Amirine benzetti: "Ekonomi tarihinin en kötü dönemi" Brezilya’da 1.3 ton uyuşturucu yakalanan özel jeti işleten firmaya İstanbul’da operasyon