Türk Telekom Yönetim Kurulu üyelerinin Saray ve Bakanlıklarda çalışan isimler olduğunu ortaya çıkaran CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, bu kez de Turkcell’deki AKP’li bürokratları açıkladı.
Sosyal medya hesabından yönetim kurulu tutanaklarını paylaşan Yavuzyılmaz, yönetim kurulu başkanının yıllık 250 bin, üyelerin ise 100 bin euro maaş aldıklarını ifade ederek, “2010 yılında belirlenen bu tutarlar bugüne kadar hiç değişmedi” dedi.

Deniz Yavuzyılmaz, Turkcell Yönetim Kurulu’nda görev yapan isimleri de yıl yıl açıkladı.
Atilla Koç: 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı.
Hilmi Güler: 58-59 ve 60. Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve halen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı.
Bekir Pakdemirli: 10 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tarım ve Orman Bakanı olarak görevlendirildi.
Bülent Aksu: Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı
Hüseyin Aydın: 26 Mart tarihinde görevinden ayrılan Türkiye Bankalar Birliği
Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü
Turkcell Yönetim Kurulu’nda dikkat çeken isim ise AKP 24. dönem Siirt Milletvekili olan Arif Demirkıran oldu. 2012 yılında Pensilvanya’da Fethullah Gülen ile görüşen heyet içinde yer alan Demirkıran, 2020 yılında yönetim kurulu görev alırken, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ile Kültür ve Turizm eski Bakanı Atila Koç’un görevleri sona erdi.

İşte Deniz Yavuzyılmaz'ın paylaştığı tutanaklar:







Bakanlar için yasa teklifi
Kızıl Goncalar dizisinde kız öğrencilerin okutulmamasına gönderme! "Kapalı kızlar okulda okuyamaz, sadece açık kızlar okulda okuyabilir"
Kayınbiradere özel kadro!
AKP'li seçmen de AKP'ye inanmıyor artık 'Bu sefer oyum Ekrem İmamoğlu'na !'
Can güvenliği isteyen doktorları hedef alan imama soruşturma!
Bülent Arınç'tan iktidarı kızdıracak ''Öcalan'' çıkışı
MASAK şirketleri hakkında çarpıcı bir rapor hazırlamıştı: Dilan Polat ve Engin Polat’ı ne bekliyor?
Gençlerin 'Muharrem İnce' kararı değişti! “Kendi oyuna sahip çıkmayan bir adam”
CHP'den FETÖ/PDY'nin siyasi ayağının ortaya çıkarılması için araştırma önergesi!
Mermer tozlu gübre skandalında yeni gelişme: Altından AKP'liler çıktı!
Erdoğan'ın yazlık sarayı için yapılan ağaç katliamını protesto etmek isteyen halka engelleme!
AKP seçmeni hızla uyanmaya, gerçekleri görmeye ve AKP'den kopmaya başladı ! İşte çarpıcı bir örnek !
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğuna itiraz!
Ezgi Mola'ya verilen cezanın gerekçesi belli oldu: Musa Orhan'ın 'şeref ve saygınlığını rencide edecek şekilde hakaret'