CHP'li vekil Deniz Yavuzyılmaz 'çifte maaşlı' bir AKP'liyi daha ifşa etti! 'Karayolları Genel Müdürü, aynı zamanda özel bir GSM şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı'

97 izlenme 18 Mayıs 2021
Reklamlar

Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'nun aynı zamanda TT Mobil İletişim Hiz. A.Ş.'nin de yönetiminde olduğu ortaya çıktı.



AKP'li bürokratların aldıkları çifter çifter maaşlar dahil kamudaki usülsüzlükleri gündeme getiren CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, yeni bir skandalı daha açığa çıkardı.

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, 2015 genel seçimlerinde AKP'den milletvekili aday adayı olan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'nun Türk Telekom'a ait bir şirkette Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu duyurdu.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Partili Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'nun aynı zamanda, TT Mobil İletişim Hiz. A.Ş.'de (Türk Telekom'a ait bir şirket) Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu tespit ettik" diyen Yavuzyılmaz, "Durmak yok, yolmaya devam" ifadesini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yazlık saraya 13 milyon, içme suyuna bin TL ödenek! "Adrese teslim ihale'' yapıldı Siemens Healthineers, Ege Üniversitesi'ne ihtar çekti 'Cin çıkarma' bahanesiyle onlarca kadın ve çocuğu istismar etti Şener Üşümezsoy çok sinirlendi: 'Yahu yeter be' diyerek stüdyoyu terk etti