Son albümünü 2017 yılında yayınlayan Tarkan, yeni şarkısı Geççek'i 17 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00’de dinleyicilerle buluşturdu. ‘Geççek’ şarkısının sözleri ve klibi yayımlandıktan bir süre sonra Twitter’da gündem oldu.
#Tarkan ve #Geççek etiketileri, Twitter Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti. Sosyal medyada söz konusu şarkı için "Tarkan milyonlara tercüman olmuş" yorumu yapıldı.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Beşiktaş Kulübü'nün kongre üyesi olan ve aynı zamanda Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, Tarkan'ın bu şarkısına sosyal medyada tepki gösterdi. Şahin, "İster TOPunuzla ister POPunuzla gelin, ister 6 kişilik yuvarlak masanızla, ister gizli ortağınız pkk ile gelin. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var… Biz tek bir sesle diyoruz ki; Vatan sana canım feda…" ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ise Şahin'in bu tweetine yanıt verdi. Bekaroğlu, "Beşiktaş bu bölücüyü ihraç etmeli…Böyle nefret söylemi taşıyıcısı bir insanın Beşiktaş gibi ülke barışı ve kardeşliğin sembolü olan bir kulüpte işi olamaz!" diyerek, Murat Şahin'in Beşiktaş Kulübü'nden ihraç edilmesini istedi.
Armağan Çağlayan da isyan etti: "Analar ağlamasın ama CHP’lilerinki hariç mi?"18 izlenme
Dinci Vakfın Başkanı Alparslan Kuytul, AKP'yi eleştirince tutuklandı ! İşte o konuşma5211 izlenme
Sedat Peker'in iddiaları AKP'de huzursuzluk oluşturdu: Aday yapılmayacak76 izlenme
Direniş kazandı: 449 günlük direnişin sonunda mahkeme, Cargill işçileri lehine karar verdi73 izlenme
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: "Cemaatlerle çalışmaya devam edeceğiz"48 izlenme
Düğmeye basıldı, 59 sağlık görevlisine hamile çocuk soruşturması!110 izlenme
Kurumun eski genel müdürü ve eski AKP’li Zekai Özcan: "SGK seçime kurban edildi, batırıldı"37 izlenme
Sivas’ta tarihi kalabalık: Özgür Özel'den ittifak sözleri25 izlenme
Ayın yarısını bile getiremeyen vatandaş, pazarda 10 lira için kredi kartı uzatıyor!
Sosyal medyada dolaşan 'deprem' iddialarına AFAD ve İBB'den açıklama
Sözde hoca enflasyona ve faize çözümü buldu: “Eğer Allah’a sorarsak enflasyon düşer, faiz düşer”
Kanal İstanbul'a itiraz! ‘Katarlılara imar, vatandaşa kamulaştırma!’