Sosyal medyadan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve bazı devlet büyüklerine hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan CHP Beyoğlu Örgüt üyesi İsmail Aktaş tutuklandı.
Konu ile ilgili açıklama yapan İBB Beşiktaş Meclis Üyesi ve BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney, CHP Beyoğlu Örgüt üyesi İsmail Aktaş hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını belirtti.
Başlatılan soruşturma kapsamında, şüpheli sıfatı ile İsmail Aktaş’ın, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında hakaret içeren paylaşımlar yaptığı iddia edildi.
Cumhur Haber'den Bülent Çavuş'un haberine göre, Aktaş, başsavcılığın talimatıyla İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evinde gözaltına alındı.
Aktaş, işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne yollandı.
https://www.gercekgundem.com/siyaset/178605/chpliismailaktascumhurbaskaninahakarettentutuklandi
‘Rektörden eşe dosta kıyak’ iddiası!84 izlenme
Medreseleşen eğitim sistemi: Türkiye'nin beka sorunudur!24 izlenme
Mutfak tüpüne dev zam!42 izlenme
Ankara'da da on binler sokakta! Polis müdahale etti53 izlenme
AKP'li belediyenin sanat aşkı: 1,3 milyon TL'lik tiyatro oyunu35 izlenme
Sümeyye ve Bilal Erdoğan'ın yeni 'çay-waffle' dükkânında fiyatlar belli oldu!66 izlenme
Öğrencilerin parasını tatile harcayan müdüre kınama cezası!168 izlenme
İktidar memurun cebinden 5.541 TL aldı38 izlenme
Gazi Üniversitesi AŞTİ'de tamamı Arapça ilan verdi, Türkçe kelime yok!
Yandaş medyanın duyurduğu zam hayal oldu: Bayram ikramiyesine zammın Z'si yok
Kiralar artmaya devam edecek
Türkiye'nin gözü Narin davasında: Mahkemede kan donduran cinsel istismar iddiası! Sürüntü örnekleri ne anlatıyor?