CHP'ye yönelik mutlak butlan kararının ardından Genel Başkanlığa getirilen Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren eski Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Danışma Kurulu'nda konuşma yaparken partililerin tepkisiyle karşılaştı.
Konuşması "Genel Başkan Özgür Özel" sloganları ile sık sık kesilen Zeybek, kendisine yönelik tepki sonrası kürsüden inmek durumunda kaldı.

Zeybek, tepki gösterilen konuşması esnasında partililerin kimi destekliyorsun sorusuna şöyle yanıt vermişti:
"Çok değerli arkadaşlar, takdir edersiniz ki ben kendi çalışma dönemimdeki genel başkanlarımdan, grup başkan vekillerimden, milletvekillerinden, partinin üst kademelerinden -özür diliyorum ama- sizden daha iyi tanıyan, bilen durumda yaşadım, o gün oralarda oldum. Tabii arkadaşlar haklı olarak soruyorlar; illaki bir taraftan olacak. Ben sizin gibi değilim arkadaşlar. Neden değilim? Ben ne Kılıçdaroğlu’nun adamıyım, ne Özgür Özel’in adamıyım. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin adamıyım! Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin adamıyım!"
Öte yandan Zeybek daha önce de mutlak butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu'na haksızlık yapıldığını savunmuştu.
Dünyanın gözü İslamabad'daydı, ABD ve İran arasında anlaşma çıkmadı; taraflar birbirini suçladı! İşte anlaşmayı çökerten madde!
Fernas işçilerinin nöbetinde yeni gelişme: AKP'li milletvekillerinden...
Demirören kredisiyle gündeme gelen Ziraat Bankası milyarları böyle batırmış!
AKP'den parsel parsel dev satış! İşte 6 yılın bilançosu...
Pakdemirli hakkındaki rüşvet iddiası Meclis gündeminde: Bakanlık rapor düzenledi mi?
Kılıçdaroğlu'nun kayyum mesajını duyan İmamoğlu'nun yanıtı: "O görüşmeye gidenlerden birisi söyledi. 'Üzüldü hatta tepki gösterdi ve bu önce partimize, ülkemize ve bize de kötülük' demiş"
AKP'de kan kaybı durdurulamıyor! CHP'li Gökan Zeybek, Erdoğan'ı titretecek anket sonucunu açıkladı!
5 ilde daha eğitime kar engeli
Pandemide Kuzey Ormanları yağmalandı!
Provakatörler iş başında ! CHP'li Ekrem İmamoğlu’na saldırı girişimi, tehdit, hakaret !
Tarikat "şeyh"inin cinsel istismar davası: Taciz edeceği kişiyi zikirde seçiyordu...
Dondurucu soğukta gece ucuz ekmek, gündüz yağ kuyruğu! "Bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun"
50 asker şehit oldu! Azerbaycan Ermenistan'dan SİHA'larla böyle intikam aldı
Seçim Yasası’nı değiştirmenin amacı bu mu? ’63 AKP’i vekil DEVA’ya geçecek’ iddiası!