Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Nuri Çavuşoğlu, belediye tarafından işletilen Denizli Kayak Merkezi'nin tahsisinin iptal edildiğini belirtti. Başkan Çavuşoğlu, "Benim kayak merkezimin tahsisini iptal edenler, şehirde nerede bir kamu kuruluşunda oturan varsa hepsini çıkaracağım" ifadelerini kullandı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu, CHP Merkezefendi İlçe Kongresi'nde konuştu. İşletmesi belediyeye ait Denizli Kayak Merkezi'nin tahsisinin iki gün önce iptal edildiğini belirten Çavuşoğlu, şunları söyledi:
"Kayak Merkezi’ni elimizden aldılar. Ben bunlarla uğraşıyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kayak Merkezi'nin tahsisini iki gün önce iptal ettiler. Benim kayak merkezimin tahsisini iptal edenler, şehirde nerede bir kamu kuruluşunda oturan varsa hepsini çıkaracağım.
Buradan Denizli Valisi'ne açık çağrı yapıyorum. Kardeşim çiğ yemedik karnımız ağrımıyor. 10 sene önce yapılmış bir binadan dolayı sen benim tahsisimi iptal edersen şehrimde Denizli Büyükşehir’e ait mallarımda, mülklerimde, gayrimenkullerimde, menkullerim kimdeyse hepsini alacağım.
Hiç kimse kusura bakmasın, ben şamar oğlanı değilim. Sabahleyin güne başlayıp da tokatlayabileceğinizi düşündüğünüz bir belediye başkanı arıyorsanız orada ben yokum. Biz bir yanağımıza tokat atıldığında öbür yanağını döneceklerden hiç değilim. Allah’tan başka da kimseden korkacak değilim."
Evrensel
(ANKA)
Şimdi de AKP trolleri birbirine girdi!
Araç sahiplerine kötü haber: Otogaz LPG'ye zam geldi! 10 lirayı aştı!
CHP'li 11 başkandan ortak çağrı: Bu ülkede yatağa aç giren hiç kimse kalmasın
Bir kadınla fotoğrafları sızdırılan AKP'li başkandan açıklama
Bakan Koca açıkladı: Türkiye'deki toplam vaka sayısı 20 bin 921, vefat sayısı ise 425 oldu!
Bozcaada'da fahiş feribot ücretleri isyan ettirdi
'Atatürk’ü anmak isteyen sinagoga gitsin' demişti: O şimdi rektör!
İki ploisi şehit eden IŞİD'çilere Hizbullah piyangosu! Onlar da serbest kalabilir
Bahçeli'nin stratejisi ters tepti! İstanbul'daki iftar programında MHP'li il başkanını yuhaladılar!
Saray’daki görevinden ayrılan Adnan Tanrıverdi, İstanbul’un başkent Arapça’nın resmi dil olmasını da istemiş!
Kılıçdaroğlu yönetiminden yeni ihraç hamlesi! İşte hedefteki 4 isim
Sedat Peker'in işaret ettiği Demirören'in arazisinde skandal üstüne skandal!
AKP’nin yoksulluk yüzyılı! Halkın gerçek gündemini pazardan haykırdı: "Emekli ekmeğe muhtaç hale geldiyse vay halimize"
İki gençten milli yas tepkisi: Yarıya indirilen Türk Bayrağı'nı yeniden göndere çektiler!