CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İstanbul İl Başkanlığı binasında kayyum Gürsel Tekin ile görüşmek için büyük uğraş verdi. Polisin tüm koridorları sardığı il binasında uzun uğraşlar sonucu kayyum Tekin'i bulan Aytekin Tekin'le birlikte il binasında bulunan basın odasına geçti.
Aytekin, direkt olarak "Nedir bu ya?" sorusunu yöneltmesi üzerine Tekin "Bu işin tarafı biz değiliz" dedi. Tekin daha sonra "Beni bir dinle" demesine karşılık olarak Aytekin "Ben seni dinledim ağabey. Basın açıklamanı dinledim. Tarafı değilsiniz, şikayetçi değilsiniz vesaire." dedi.
Aytekin daha sonra "Gürsel başkan 5 bin kişiyle buraya gelinir mi? 5 bin polisle buraya gelinir mi" diyerek masayı yumrukladı.
Polis ordusuyla il binasına gelen Tekin, Aytekin'e "Tek başıma geldim ben buraya" dedi. Tekin ayrıca "Bu tamamen bizim inisiyatifimiz dışında gelişen bir olay" dedi.

İBB 130 bin aileye ulaştıracak!88 izlenme
Rusya, Odessa’ya 3 ‘İskender’ füzesi fırlattı!47 izlenme
Emekliler kendi helvasını kavurdu: “Emekliler öldü, Allah rahmet eylesin”29 izlenme
Son anketten flaş sonuçlar! AKP'nin oyu yüzde 32,3, MHP baraj altı!56 izlenme
Müteahhitler şaşırtmamaya devam ediyor: Banyoda yapılmayan havalandırma boşluğu öyle bir gizlenmiş ki!50 izlenme
Elektrik dağıtım şirketlerinin ihale düzeni yurttaşa pahalıya patlıyor!49 izlenme
CHP'li Mahmut Tanal'dan kritik uyarı!75 izlenme
İlber Ortaylı'dan Ayasofya eleştirisi: “Ayasofya'da namaz kılınmaz. Yapısı kaldırmaz. Kabe'nin içine herkes giriyor mu?"34 izlenme