İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’un Çatalca ilçesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında AKP’li bir seçmen Akşener’e tepki gösterdi. Genel seçimler öncesinde 6’lı Masa’dan ayrılma kararını doğru bulduğunu söyleyen AKP’li bir vatandaş, Akşener’e “Sonuna kadar eleştir. Çünkü AK Parti’ye yarıyor” dedi.
Vatandaş, Akşener’e şunları söyledi:
“Şu anda neden İmamoğlu’nu eleştiriyorsunuz? O zaman iyiydi de şimdi mi kötü” diye sordu. Akşener’in “Şimdi biz bir rekabet yapıyoruz” demesi üzerine yurttaş da “Masadan ayrıldığınızda çok güzel yaptınız. Neden tekrar masaya gittiniz? Ben hayatta sola oy vermiş değilim.”
“Eleştirdiğine üzülmüyorum. Sonuna kadar eleştir. Çünkü AK Parti’ye yarıyor, bize yarıyor bu ama masaya neden geri gittiniz, ona üzüldüm” diye konuştu.”
Akşener ise vatandaşın ifadeleri karşısında sessiz kaldı. “Seni üzdüğüm için özür dilerim” diyen Akşener, vatandaşın yanından uzaklaştı.
AKP'li Sultanbeyli Belediyesi'ne bakanlık ve kaymakamlık zırhı!
Vergi uzmanı Ozan Bingöl bunca zammın nedenini madde madde açıkladı
Çeşme Limanı’nda yeni corona vakası!
Tavuğu pişirmeden önce yıkamalı mıyız?
Ormanlık alanın imara açılması iki bakanlığı karşı karşıya getirdi
Türkan Saylan'ın heykeline çirkin hareketler yapan şahıs: “Bizim ölülerimizi rahat bırakmazsanız, biz sizin dirilerinizi bile rahat bırakmayız”
Katliamlar Sonrası AKP'nin Eylem Planı Hep Aynı !
Düz<ce'de korkutan görüntü! Deprem sonrası oldu.
Sabıka kayıtlarına Arapça dil de eklendi
RTE ve onun milis gücü SADAT liderinin, Başakanlık sisteminin nihai amacını itiraf ettiği video !