CHP Enerji ve Altyapıdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın yazılı açıklama yaparak, İçişleri Bakanlığı’nın “fay yasasıyla” bir takım çalışmaları kamuoyu ile paylaşmasına rağmen TBMM’ye yasal bir düzenleme göndermediğini söyledi. Akın iktidarın fay yasası sözünü verdiğini anımsatarak, “Türkiye'de her afet sonrası bir Fay Yasası çıkması zaruretini değerlendiren ve hatta bu konuda bir çalışma ekibi oluşturduğunu açıklayan iktidarın çalışması nerede? Meclis’e ne zaman gelecek? Türkiye’nin bir dakika daha kaybedecek zamanı yok!” dedi.
'İKTİDAR 58 ARAŞTIRMA ÖNERGESİNİ REDDETTİ'
Ahmet Akın iktidarın rant kaygısı gütmeyen politikalar üretilmesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:
“Yaşanan her deprem sonrası ‘mış gibi’ yapılıyor. Meclis’i deprem gibi siyaset üstü bir konuda çalıştırmak istiyoruz. Ancak iktidar bunu engelliyor. 2003 yılından bu yana deprem ile ilgili 58 araştırma önergesi iktidarın oylarıyla reddedilmiş. Bir kısmı da Meclis Başkanlığı tarafından işleme dahi alınmamış. İktidarın çözüm üretemediğini yaşadığımız acı tecrübelerle görüyoruz. Somut adımlar atılması gerekiyor."
http://www.krttv.com.tr/gundem/chpliakindaniktidarasertdepremelestirisih52333.html
"Almanya bizi kıskanıyor mu?" sorusuna gurbetçiden kahkahalı yanıt! "100 yıl ileride sanıyordum, gidince gördüm ki aramızda 300 yıl var!"122 izlenme
CHP'li Salıcı: Masamıza gelen anketler, beyefendilerin de önüne gidiyordur mutlaka78 izlenme
Tunceli’de komünist başkan, belediye önündeki duvarı yıktırdı!240 izlenme
Suriyeli sapık bir erkek çocuğunu taciz etti linçten zor kurtuldu! Mahalleli dövdü, saklandığı evi taşladı56 izlenme
Bir heykele daha engelleme118 izlenme
Ne zaman basılacağı merak ediliyordu: Şenol Babuşcu 500 TL'lik banknot için tarih verdi41 izlenme
Zihniyetin batsın sapık yobaz ! 'Evde atlet ve pijama giyen kızlar babasını, abisini tahrik ediyor'4884 izlenme
İstanbul'da yaşamak atık lüks!55 izlenme