Geçtiğimiz Cuma günü mazbatasını alarak göreve başlayan TKP’li Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye önündeki duvarları yıktırdı. Sabah saatlerinde belediye çalışanları önce belediye demir korkuluklarını kaldırdı, ardından da iş makinesiyle duvarların yıkımı gerçekleştirildi.
Yıkımı Maçoğlu ile birlikte vatandaşlar da izledi.
Duvarların kaldırılmasına ilişkin açıklama yapan Maçoğlu, “Bunu halkla belediye arasındaki engelleri kaldırmak ve daha şeffaf bir görünüm kazandırmak adına yaptık. Ayrıca buraların uzun süredir çevre düzenlemesine de ihtiyacı vardı. Bundan kaynaklı bir çalışma. Belediyenin içi dışarıdan görülmüyordu. Biraz daha şeffaf ve görünür kılmak için yaptık” dedi.
Meselenin bir şeyleri yıkalım, kıralım, değiştirelim olmadığını belirten Maçoğlu, halkla belediye arasındaki engelleri kaldırmak için bu çalışması seçimde verdikleri söz üzerine yaptıklarını kaydetti.
İHA
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/tuncelidekomunistbaskanbelediyeonundekiduvariyiktirdi4341805/
Kadınlar tek bir ağızdan haykırdı: Çocuk istismarının affı olmaz94 izlenme
Canan Kaftancıoğlu'na açılan davada karar açıklandı104 izlenme
Kimya Mühendisleri Odası'ndan İliç uyarısı: "Risk sadece siyanür değil"30 izlenme
Kocaeli Devlet Hastanesi personeli 'yoğun bakımda' dans ediyor !1094 izlenme
Kanal İstanbul ÇED raporunda dikkat çeken ayrıntı: 2044 yılında ne oluyor?105 izlenme
İsrail'in Katar'dan sonra hedef aldığı Yemen'in başkenti Sana'daki patlama anları9 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 20.465 yeni vaka tespit edildi, 42.751 kişi sağlığına kavuşurken, 132 kişi hayatını kaybetti!38 izlenme
Yedi ayda 300 tekstilci konkordato ilan etti12 izlenme