Butlan yönetimi, CHP İzmir İl Başkanlığı yönetimini görevden aldıktan sonra atanan isimler örgüt binasına girmek istedi. CHP'liler ve seçilmiş başkan Çağatay Güç, atanan Utku Gümrükçü ve ekibini "Yazıklar olsun" diyerek binadan kovdu. Elinde çiçekle girmeye çalışan Gümrükçü'ye CHP'liler, "Hadi hadi ne partilisi" diyerek tepki gösterirken bir yandan da yuhaladılar.
İzmir’de yaşanan bu görüntüler, daha önce CHP İstanbul İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkezi’nde yaşanan tartışmalı süreçleri yeniden gündeme getirdi. CHP İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan atama sonrası yaşanan bu gerilim , polisin CHP Genel Merkezi’ne girdiği anları hatırlattı. Genel merkeze girildiği gün, butlan destekçileri polis koridorunda içeri girmeye çalışmış ama partililer tarafından engellenmişti. Ardından polis, zorla binaya girmişti.
Partililerin örgüt binasına almadığı Utku Gümrükçü’nün bu gelişmenin ardından nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, butlanın atamasına da tepki göstererek CHP'den istifa etmişti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zafer Levent Yıldır ile belediye meclis üyeleri Mustafa Özuslu ve Atilla Baysak ve CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ruhsar Selis Çelik de Tugay'ın ardından partilerinden istifa etmişti.
6 ve 9 yaşındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismar
İstanbul'da alarma geçildi! Kar geri dönüyor, saat verildi... Göz gözü görmeyecek
Yargıtay’da düğüm çözüldü! Başkan Ömer Kerkez oldu
Akit yazarı Vehbi Kara saçmaladı ! 'Atatürkçülük Anayasa'dan çıkmalı, ilk 3 madde değişmeli !'
Bakan Bilgin'den asgari ücretin açıklanmasına saatler kala dikkat çeken mesaj
Sedat Peker'in ifşalarıyla gündeme gelen SBK hakkında Erk Acarer'den flaş iddia! 'Çocuğunu aratıp SBK'dan para isteyen gazeteci var'
Corona verileri açıklandı: Vaka sayısı 318.663’e, vefat sayısı da 8.195’e yükseldi!
4 farklı seçim anketinde şok sonuç! Fark açıldıkça açılıyor
SGK'dan maaşını alamayan 2.5 milyon emekli için açıklama
Hangi ürüne ne kadar zam geldi? TZOB: Üretici ve market fiyat farkı 8 kata çıktı
Halktan ‘tasarruf’ isteyip lükse milyarlar harcıyorlar!
Bilirkişiden tartışma yaratan 'kamu yararı' raporu
Kayseri'de Afganlar parka çöktü! Türk çocukları korkudan giremiyor!
AKP’li vekil ve kaymakamın 'terbiyesizlik yapma lan' diyerek azarladığı köylüler CHP’li heyeti Türk bayraklarıyla karşıladı!