CHP İstanbul Gençlik Kolları: "İstanbul İl Başkanlığı’nda çağrı merkezimizi kurduk. Tutuklanan arkadaşlarımızın hukuki süreçlerini takip ediyoruz"

27 izlenme 02 Nisan 2025
Reklamlar

CHP İstanbul Gençlik Kolları sosyal medya hesabından duyurdu: �� "İstanbul İl Başkanlığı’nda çağrı merkezimizi kurduk. Tutuklanan arkadaşlarımızın hukuki süreçlerini takip ediyoruz. Haksızlığa, adaletsizliğe uğrayan herkesin yanındayız. Hiçbir arkadaşımız yalnız değil."

Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP Aydın Milletvekili Bekir Erim, vakıf arazisi ve ilçe kütüphane binasının satışını reddeden kaymakamı sürdürdüğünü itiraf etti ! Aydın'da üreticiler portakal ağaçlarını söküyor: "Biz milletin kamburu değil, efendisi de olmak istemiyoruz. Biz yaşamak istiyoruz" Kaynaklar tarikatlara: Eğitimden sağlığa kadar her alana yerleştiler, ihaleleri kaptılar! Benzin ve motorine bu gece zam geliyor