İsrail'in tamamını işgal etmeye hazırlandığı Gazze için olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu'nda CHP'nin çalışmalara devam edelim önerisi reddedildi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un liderliğinde Genel Kurul'da Gazze için olağanüstü toplantı düzenlendi.
Her partiden çok sayıda ismin konuştuğu toplantı TBMM Genel Kurulu’nda Başkanlık Tezkere'sinin oy birliğiyle kabul edildi.
Tezkerenin ardından söz alan CHP Grup Başkanvekilleri Murat Emir ve Ali Mahir Başarır’ın imzalarıyla sunulan “TBMM’nin çalışmalarına olağanüstü toplantıdan sonra devam etmesine” ilişkin önerge okundu.
Halkın sorunlarının artması nedeniyle meclisin çalışmalara devam etmesi gerektiği belirtilen öneri oylamayla reddedildi.
Numan Kurtulmuş, olağanüstü toplantı konusunun tamamlandığını belirterek, “Gündemde bulunan konuları görüşmek için Anayasa ve İç Tüzük gereği 1 Ekim 2025 Çarşamba günü saat 14.00’te toplanmak üzere birleşimi kapatıyorum” dedi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 1 Ekim 2025 Çarşamba günü saat 14.00'te toplanmak üzere birleşimi kapattı.
CHP'nin verdiği önergede vatandaşların ekonomik sıkıntılarına dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi:
Kaynak:ANKA
Bir bildiri de eski milletvekillerinden!54 izlenme
Vatandaş boğazına kadar borca battı: Avukatlık olan alacaklarda rekor artış39 izlenme
AKP’nin moralini yerle bir eden anket! O isim Erdoğan’ı geride bıraktı14 izlenme
Erdoğan'ı İtalya'da bu manşet karşılayacak: "İmamoğlu, Erdoğan'ı hapisten de yener"36 izlenme
Karaborsadaki ürünlere bir yenisi daha eklendi!59 izlenme
Ekonomi tepe taklak! ‘Hükümet iğneden ipliğe zam yapacak’99 izlenme
Hint Okyanusu'nda İran savaş gemisi vuruldu, onlarca kişi öldü17 izlenme
Rumlar Türk plakalı otobüse saldırdı!137 izlenme