İsrail'in tamamını işgal etmeye hazırlandığı Gazze için olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu'nda CHP'nin çalışmalara devam edelim önerisi reddedildi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un liderliğinde Genel Kurul'da Gazze için olağanüstü toplantı düzenlendi.
Her partiden çok sayıda ismin konuştuğu toplantı TBMM Genel Kurulu’nda Başkanlık Tezkere'sinin oy birliğiyle kabul edildi.
Tezkerenin ardından söz alan CHP Grup Başkanvekilleri Murat Emir ve Ali Mahir Başarır’ın imzalarıyla sunulan “TBMM’nin çalışmalarına olağanüstü toplantıdan sonra devam etmesine” ilişkin önerge okundu.
Halkın sorunlarının artması nedeniyle meclisin çalışmalara devam etmesi gerektiği belirtilen öneri oylamayla reddedildi.
Numan Kurtulmuş, olağanüstü toplantı konusunun tamamlandığını belirterek, “Gündemde bulunan konuları görüşmek için Anayasa ve İç Tüzük gereği 1 Ekim 2025 Çarşamba günü saat 14.00’te toplanmak üzere birleşimi kapatıyorum” dedi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 1 Ekim 2025 Çarşamba günü saat 14.00'te toplanmak üzere birleşimi kapattı.
CHP'nin verdiği önergede vatandaşların ekonomik sıkıntılarına dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi:
Kaynak:ANKA
Yüzünü Paris'e, sırtını vatandaşa döndü! Bakan Ersoy'un otelinde 40 bin TL'lik inci kaşıklı servis26 izlenme
Ucuz ekmek alabilmek için saatlerce sıra bekleyen emekli: "Cebimde sadece 100 TL var ben bununla ne alayım?"24 izlenme
Kütahya Simav'da 5.4 büyüklüğünde deprem! İstanbul'dan da hissedildi14 izlenme
Fatih Altaylı İŞKUR’daki Suriyeli skandalını anlattı: "İŞKUR tarafından işe Suriyelileri alması için baskı yapıldığını biliyorum. Ortada bir rezillik var ve İŞKUR da bunun bir parçası"40 izlenme
Beyoğlu'nda mahalle muhtarları Ahmet Misbah Demircan için Tunus'a gitti25 izlenme
Son anket: AKP'nin oyunda büyük düşüş!63 izlenme
"Erdoğan seçimlerde adımı bile anmadı" diyen Sinan Oğan'a vatandaştan kapak! "Niye gittin de yamandın o zaman?"33 izlenme
Müzik yasağında yeni gelişme! "Bakan Ersoy'la görüştüm müzik kısıtlaması kalkacak"42 izlenme
Kardak krizi devam ediyor: Türkiye kırmızı çizgileri aştı!
Paris Başkonsolosluğu'nda rezalet ! Vatandaşa, AKP mühürlü oy pusulası verdiler !
Ağrı İŞKUR İl Müdürü'nün kadınları iş vaadiyle minibüse attığı ortaya çıktı!
İmamoğlu'ndan gençlere müjde: ”Sevgili gençler, 15 bin liralık Genç Üniversiteli Eğitim Desteğinin ilk taksiti bugün itibariyle hesaplarınızda. Güle güle harcayın"