Anasayfa1
07 Eylül 2025 ( 7 izlenme )
Reklamlar

CHP, Gürsel Tekin'i insan zinciriyle karşılayacak


CHP yönetimi, İstanbul İl Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin'i insan zinciriyle karşılayacaktır. İstanbul Milletvekilleri ve PM Üyeleri binasında olacak. Tekin, CHP'ye sokulmayacak.



CHP  yönetimi İstanbul milletvekilleri ve PM ürünleri de devam edecek İstanbul il binasında olmaları için talimat yolladı.  

Gürsel Tekin  ve eski başkanların binaya girişinin engellenmesi için Gençlik Kolları ve partililerin insan zincirinin oluşturulacağı ifade edildi.

Milletvekilleri ve PM birimlerinde bir gerginlik yaşanmaması için azami gayret gösterilmesi de istendi.

Buna göre Gürsel Tekin ve arkadaşları CHP İstanbul'a sokulmayacak.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve arkadaşları da binadan ayrılmayacak.  

Tekin'in CHP İstanbul'daki gidişine Cemal Canpolat ve Berhan Şimşek'in içinde yer alan eski başkanlar grubu kalacak.

Tekin ile birlikte CHP İstanbul il yönetimine kayyum olarak atanan Hasan Babacan ve Müjdat Gürbüz görevlerinden geri izlendi.

Nefes

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'ndan Beyoğlu mitingine çağrı: "Seçimle alamadıkları yerleri hileyle hurdayla almaya çalışıyorlar" Kıran kırana yarış: Beyoğlu Belediyesi CHP'de kaldı Diyanet, '30 Ağustos Zafer Bayramı' konulu hutbesinde Atatürk'e yer vermedi! Aliağa'daki Tüpraş Rafinerisi'nde meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı