İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu dün sabah saatlerinde evine yapılan operasyonla gözaltına alındı. İmamoğlu'nun gözaltına alınması sonrası Türkiye'de adeta 'OHAL' ilan edildi.
Önce İstanbul Valiliği, ikinci bir duyuruya kadar M1 YenikapıAtatürk Havalimanı/Kirazlı Metro hattının EmniyetFatih istasyonu ve M2 YenikapıHacıosman Metro hattının Taksim istasyonunu ile F1 TaksimKabataş Füniküler hattını ulaşıma kapattı. Ardından İstanbul'da 4 günlük eylem yasağı ilan edildi.

Sonrasında internete erişimde problemler yaşanmaya başladı. Kullanıcılar hiçbir sosyal medya platformuna ulaşamadı. Çözüm ise VPN kullanımında bulundu. Kullanıcıların yaşadığı erişim sorunu bugün de devam ediyor. VPN kullanmayanlar internete giremiyor; VPN'siz girebilenler ise çok ağır bir internet ile karşı karşıya kalıyor. Mobil operatörler, Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone kullanıcıları da bağlantı ve sinyal sorunu yaşıyor.

İnternette yaşanan bu probleme ilişkin ise henüz Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan (BTK) henüz bir açıklama gelmiş değil. Kullanıcılar ise bu sorunun ne zaman düzeleceğini merak ediyor.
Gerçek Gündem
Ayşe Ateş, ara karara ateş püskürdü: "Çizdiğiniz o çerçeveyi paramparça edeceğim"27 izlenme
Banu Özdemir'in tutuklanmasına yapılan itiraz reddedildi: 'Hukuksuzluğa devam'59 izlenme
CHP'den benzin ve motorinin litre fiyatlarını 6 lira düşürecek teklif! AKP ve MHP ne diyecek?54 izlenme
Fırıncıların da kafası karışık: Zam ilçeden ilçeye değişebilir108 izlenme
2 ay daha geç emekli olacağız! Kısa çalışma ödeneğinde çok önemli SGK detayı…40 izlenme
Koltuğa oturan çocuk ‘Biz Atatürk’ü örnek alacağız’ dedi!770 izlenme
Cengiz Holding'e büyük kıyak: Dün 3 milyar TL bağış yaptı, bugün teşviki kaptı!40 izlenme
Emeklinin Mansur Yavaş’tan isteği ekonomik çöküntüyü gözler önüne serdi40 izlenme
Diş temizliği nasıl yapılmalı?
Bitlis'te kuduz teşhisi konulan 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Ne oluyorsa gece 1 ila sabah 7 arasında oluyor! Banka hesaplarından havaleler, EFT’ler, krediler çekildi: Yüzlerce mağdur, binlerce liralık borç
Diyanet'in bütçesi yüzde 35 arttırıldı!