Cem Toker'den bomba iddia ! 'Erdoğan halifelik referandumuna hazırlanıyor !'

346 izlenme 06 Temmuz 2018
Reklamlar
LDP eski Genel Başkanı Cem Toker, halifeliğin kaldırılmasının 100. yılında, halifelik referandumu yapılacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halife olarak ilan edileceğini ileri sürdü.

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'ya konuşan Toker, BOP projesinin bitmediğini, bu proje kapsamında İsrail karşıtı İslami hareketleri kontrol altına almak için İsrail'in desteğiyle Türkiye'de halifelik referandumu yapılacağını söyledi.

İddialı konuşan Toker, halifelik referandumuna hazırlıkların olduğunu söyledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Maaşlarımızdan çalınıyor' diye haykıran vatandaşlar: "TÜİK’e hakkımızı helal etmiyoruz" İmamda virüs çıktı! Yaklaşık 100 kişiyle temaslı olduğu belirlendi! Cemal Enginyurt: "Valiler, bakanlar, emniyet müdürleri eylemlerde yapılan gözaltı ve tutuklamaları önceden Erdoğan'a söylüyor" Denizli’de depremzedeye yardıma AKP ve MHP’den ret oyu!