Seçimler yaklaşırken sokak röportajlarının gündeminde ekonomi yer alıyor. Medyali TV isimli Youtube kanalının İstanbul Kartal'da yaptığı sokak röportajında bir vatandaş şunları söyledi:
"Yanımda şansa Euro var. Şu parayı Almanya'da 1.5 gün çalışır kazanırsın, burada bir ay çalışıyorsun. Burada kurye olarak 16 saat çalışıyordum, bunun 30'da 1'ini almak için. Almanya'ya gideceğim. Umudum yok. Kurye değilim normalde. Endüstri mühendisliği öğrencisiyim. İngilizce biliyorum, İspanyolca biliyorum, az bir şey Arapça biliyorum. Ama buradan umut yok."
Odatv.com
Marmaray’da babayı çocuklarının yanında darbetmişlerdi: Saldırgan tutuklandı!
Metro Turizm’de otobüste çocuk istismarı tutuklaması!
Eczacılardan Suriyeli mülteci isyanı: "Aylardır para yatmıyor"
Ve mahkeme kararını verdi: Okçuluk Derneği 12’den vuruldu!
Varank'ın 1.5 milyon liralık faturasını belediye ödemiş
Sahte diploma skandalı Kuzey Makedonya'daki Türk üniversitesine de sıçradı! İddiaların odağındaki isim Mustafa Şentop
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşın talebini duyunca "Söyleyin o yapar" sözleriyle işaret ettiği Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan cevap gecikmedi.
Elazığ'daki gazetede 'Enes Kara' haberi silindi, müdür görevden alındı!
Almanya'dan Türkiye’ye dönen gurbetçi: “Bankaya 100 bin Euro yatırıyorum her ay 5 bin Euro faiz alıyorum. Reise oy verdiğiniz için teşekkürler. Faiz gelirini yiyeceğim, çalışmayacağım”