Odatv'nin haberine göre; AKP’de iki dönem Şanlıurfa Milletvekilliği yapan ve halen Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görevde bulunan Mahmut Kaçar’ın; Ziraat Katılım’da Yönetim kurulu Üyeliği, Emlak Katılım Bankası’nda Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, MUÇEV Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığı olmak üzere 4 farklı kurumdan maaş aldığı ortaya çıkmıştı.
Mahmut Kaçar ise Odatv’nin belgeleriyle yayınladığı haberi, bu sabah yaptığı açıklama ile inkar etti.
Ziraat Katılım Bankası A.Ş'nin Yönetim Kurulu üyesi olmadığını Mahmut Kaçar’ın, Ziraat Katılım A.Ş.’nin resmi internet sitesinde halen yönetim kurulu olarak yer alması soru işaretlerinin oluşmasına sebep oldu.
Mahmut Kaçar, milletvekilliği emekli aylığından da vazgeçtiğini iddia ederek Emlak Katılım’dan “huzur hakkı” aldığını da itiraf etti.
Yeniçağ
Barış Terkoğlu: "Hain, alçak, adi, soysuz Vahdettin"36 izlenme
Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tahıl anlaşmasına geri dönüşüne iki şart koymuş30 izlenme
Takipteki kredi miktarında artış, tehlikeli düzeyde hızlandı31 izlenme
Simitte zam itirafı: "Bakanlık uyardı, seçimden sonra zam yapacağız"38 izlenme
Kaçıranlar ve tekrar keyifle izlemek isteyenler için Muharrem İnce resitali !6530 izlenme
AKP'li Üsküdar Belediyesi, 4 yıl önce restore edilen camiyi yıktı !267 izlenme
NATO’nun 30 Ağustos paylaşımı Yunanistan’ı çıldırttı!36 izlenme
Eski MASAK Başkan Yardımcısı 'fenomen dosyasını' anlattı: "3 iddia var..."32 izlenme
Dolar isyanı! ‘Nebati’nin gözlerine baktık, ışıltı değil ateş çıkıyor… Sandık gelirse gereğini yapacağız…’
Fatih Tezcan'dan tehditlerle dolu yeni provokasyon ! 'Biz sokağa çıkarsak karınızı, çocuklarınızı bizden nasıl koruyacaksınız ?'
Ruble 7 senenin en üst seviyesini gördü
Abdurrahman Dilipak’tan savcılara Gülşen tepkisi! Sedat Peker’in iddialarını işaret etti