Bir otelde düzenlenen Pasaport ve Sürücü Belgelerine İlişkin İş ve İşlemlerin Devir Töreni’nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2 milyonun üzerinde sayı, bizim sistemimizde ölü olarak var iken, kanunun bize verdiği talimatla aslında ölü olarak değil, aslında yaşıyor olarak da ama kaydı kapanmamış olarak orada tutulmaktadırlar. Şimdi bunun üzerinden ölülere oy kullandıracaklar. Bunu isteyen kim, isteyen muhalefet.
Niçin istiyor? Siz canlıları öldürerek kaydını resen kapatarak oy kullanmamızı engelleyeceksiniz mantığıyla istiyor. Daha sonra, ortaklaşa dediklerini yaptıktan sonra, onların sözüyle beraber yeni bir noktaya geldikten sonra, değiştirdiği söylem, maalesef böyle bir anlayışı ortaya koymaktadır. Aynı muhalefet bugün tam tersini söylemektedir. Şimdi böyle bir siyaset anlayışı ahlaktan uzak bir anlayıştır” dedi.
Bakan Soylu, "Burada siyasetçi şapkamı koyarak bir şey söyleyeyim; dünyada seçim işini en iyi, en dürüst beceren ülke Türkiye’dir” diye ekledi.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/bakansoyludanoluoyiddialarinacevaph84266.html
Erdoğan yatay mimari demişti, AKP’li belediyeye 12 kat izin çıktı!57 izlenme
Çocuk istismarı hükümlüsü tarikatçı cezaevinden çıkar çıkmaz Cübbeli Ahmet'in elini öptü18 izlenme
KESK'ten asgari ücret açıklaması: "6 bin 200 TL'ye yükseltilmesi gerek"61 izlenme
Kafede telefonla konuşurken Kanal İstanbul'u eleştiren gazeteci gözaltına alındı!389 izlenme
Trabzon’da çay tepkisi: "Uçuyoruz… Nasıl uçuyoruz?"44 izlenme
Peker'in iddialarının ardından ilk soruşturma46 izlenme
Borçlu belediyeye hazine torpili: CHP’liye haciz AKP’liye hibe30 izlenme
Erkan Baş'dan flaş iddia! "Saray yandaşları aşılanmaya başladı"72 izlenme
Erdoğan'a 'ekonomi' ve 'sistem' şoku! Oyları gittikçe düşüyor!
Yumurta fiyatları rekora koşuyor!
AKP'li Mahir Ünal'ın 'Cumhuriyet'i hedef aldığı konuşmada daha büyük skandal ortaya çıktı! 'Bugünkü Türkçeyle bir düşünce üretemeyiz'
Konya'da miting çağrısı yapan CHP'li yöneticilere silahlı saldırı!