CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, TV5’te ekrana gelen 4. Güç programına konuk oldu. Cumhur İttifakı'nın yakında bölüneceğini söyleyen Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, “Ben Milliyetçi Hareket Partisi'nin önümüzdeki seçimlerde, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın yanında duracağını düşünmüyorum. Seçim ortamında Cumhur İttifakı'nın sürdürülemeyeceği kanaatindeyim” dedi.
“Karşıda da biliyorsunuz AKP ve MHP var. Ama ben MHP’nin dahi seçimlerde AKP’nin yanında duracağını düşünmeyenlerdenim. Son dakikada bir iyilik yapacağını düşünüyorum” ifadelerini kullanan Abdüllatif Şener, sunucunun “Önümüzdeki seçimde mi Sayın Şener?” sorusuna “Evet, önümüzdeki seçimler için söylüyorum” yanıtını verdi.
Şener, sunucunun “MHP, AKP’den ayrı bir seçim politikası mı izleyecek. Bunu mu öngörüyorsunuz?" sorusuna ilişkin ise şöyle konuştu:
“O ihtimal var tabii. O arayış var. Fakat orda nasıl bir sonuç alabilirler tam kestiremiyorum. MHP’nin tabanının eğilimlerine ve partinin üst pozisyonlarında yer alanların değerlendirmelerine baktığımda, bu ittifakın önümüzdeki seçim için Tayyip Erdoğan’a destek verilmesinin hem tabanın eğilimi hem de parti kadrolarındaki tereddütler açısından biraz zor olduğunu görüyorum. Bu nedenle de seçim ortamında veya seçim dönemine girdiğimiz andan itibaren bu ittifakın sürdürülemeyeceği kanaatini taşıyorum”.
THY, İBB'den geri alınan boğazdaki 2 yalıyı AKP’li iş insanına verdi
Kütahya’da CHP’li kadınlara saldırı!
Özgür Özel’den İspanya’da ’19 Mart’ vurgusu: "Geleceğin cumhurbaşkanına darbe yapıldı"
İstanbullular sandığa giderken bu rakamı hatırlasın!
Elektrik Mühendisleri Odası, yeni zamları hesapladı: Yüzde 73'lük artış!
İBB’ye bu kez de ‘Yeni Akit’ müfettişi
AKP'li eski vekil Kiler'in ortağı olduğu şirkete SGK'dan 174 milyonluk ihale
Şırnak'taki lisedeki görüntüler tepki ekmişti! O öğretmene jet soruşturma
Atatürk'e ve CHP seçmenine hakaret eden Burak Keleş tutuklandı!
Ankara'da iki genç kız, parkta otururken kendilerini taciz eden erkeği tekme tokat dövdü!
AKP’li vekilden Kaz Dağları’ndaki ağaç katliamına ilginç savunma!
İmamoğlu davası: Eski hakime 'Sen ceza ver, biz istinaf mahkemesini çözdük' denmiş
İstanbul'da yabancı uyruklu çocuk tacizcisine mahalleli dersini vermiş !
Bir 'adrese teslim ilan' iddiası daha: Öğretim görevlisinin eşi kadroyu kaptı!