Arka Sokaklar'da Türkiye'nin vicdanını sızlatan 'Yenidoğan Çetesi' işlendi
Ekonomiden ve pahalılıktan şikâyet eden vatandaş söyledikleriyle pes dedirtti: "AK Parti’den başkasına oy vermem ama içim de yanıyor. Böyle olmaması lazım"
Narin Güran cinayetinde şoke edecek telefon kayıtları ortaya çıktı! "Cinayeti üstlen..."
"Şam'da darbe, Hama düştü" iddialarına Hama Valisi yanıt verdi: "Size Hama merkezinden hitap ediyorum. Hama'nın düştüğü, Hama'ya kasaba ve köylerine teröristlerin girdiği haberleri külliyen yalandır"
Hastalanan Cübbeli Ahmet kendisini 'Amerikan Hastanesi'nin doktorlarına emnanet etti!
Saray'ın koruma giderinin son 4 yılda 6 kat artmasına AKP'li vekil 'Saray'a zam yapılmasın mı' dedi, CHP'li Başarır yanıt verince AKP'li vekil sus pus oldu!
Mansur Yavaş'tan Erdoğan'a: "Yaptıklarımızın aynısını yapsınlar, halk onları da seçer. Bizim yaptıklarımızı taklit etsinler"
Rasim Ozan Kütahyalı: "Öcalan'ın Ankara'daki evi hazır salon takımlarını mı göstereyim?"
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'ne gam ne tasa' yanıtı! "Halktan uzak kalınca iş böyle oluyor"
14 yaşındaki çocuğu taciz eden taksiciye meydan dayağı!
Dilan Polat 'hayat çok zor' diyerek isyan etti: "1.200 TL tuttu, aslında 1.700 TL'lik ürün vardı. Ancak kart limitim yetmediği için sepeti boşaltmak zorunda kaldım"
Behzat Ç'nin 'Akbaba'sı Berkan Şal sert konuştu: "Canım ülkemi tarikatlara peşkeş çekiyorlar"
Diyanet'in Kur'an kursunda öğrencileri tekme tokat dövdü!
Türkiye’nin tartıştığı 'İzmir Marşı yasağı'nda Fatih Portakal’ın yakaladığı ayrıntı
Erdoğan'a bir İsrail protestosu daha! "Azerbaycan petrolü neden İsrail'e gidiyor?" diye bağıran kadın ağzı kapatılarak dışarı çıkarıldı