‘Barış getirdik’ diyen AKP'li adaya esnaftan sert cevap! "Barış nerede? Ekmek 10 lira oldu"
İstanbul'da AKP'nin İBB adayı Murat Kurum’un sokakta dağıttığı stanttan çay alan vatandaş: "Oyum Ekrem İmamoğlu’na"
Erdoğan, Yeniden Refah Partisi ile ilgili sorusunu beğenmediği A Haber muhabirini fırçaladı! ‘Rüya kendine gel’
Ordu Caddesi’nin adının Ordu ilinden geldiğini sanan Murat Kurum’a İBB’den düzeltme
Bir ÇEDES skandalı daha: Çocuğun eline bıçak verip maket hayvanı kestirdiler!
Parasını CHP’nin ödediği billboardda AKP’nin reklamını yaptılar!
Türkiye Yüzyılı demişlerdi: Ucuz pide için 91 yaşında kuyrukta
Yaşlı kadının sözleri yürek burktu: "İlaç için borç aldım. 84 yaşındayım iş arıyorum bulaşık yıkamak için"
Mansur Yavaş '1999'dan itibaren kredi kartıma kadar incelesinler varsa bir şey hesabını sorsunlar'
Trabzon’daki taraftar teröründen yeni görüntü: Sahaya ‘çello’ atılmış!
CHP’den AKP belediyeye tam 20 metrelik ‘parsel parsel’ pankartı! "Bu satışlardan elde edilen 82 milyon dolara ne oldu? Bugünkü kurla 2 milyar 630 milyon nereye gitti?"
Gazeteci Yavuz Selim Demirağ'dan dikkat çekici iddia: "Turgut Altınok’un diploması sahte. Avukatlığı 33 günde bitirmiş"
Akkuyu Nükleer Santrali'nde ortalık karıştı: İşçiler firma yetkililerinin araçlarını taşladı!
Bir vatandaş, Denizli CHP’ye geçince her şeye pozitif bakmaya başladı: "Şu belediyenin güzelliğine bir bak hele. Asansörü var, bak hele. Pencereleri kapıları var be"
AKP'den CHP'ye geçen Eyüpsultan'da, daha devir teslim töreni yapılmadan belediyenin depodaki eşyaları kamyonla kaçırılıyor!