Hizbullah’tan İsrail’in askeri üssüne ‘İHA’ saldırısı! Ölü ve yaralılar var, İsrail Genelkurmay Başkanı öldü iddiası
İBB Meclisi'nde ortalık karıştı: "Cemaat yurtlarında tecavüz" sözlerinden sonra AKP'liler kavga çıkardı
Meclis’te ‘terörist’ tartışması! Turhan Çömez DEM parti sıralarına yürüdü
FETÖ'cülerin 'helikopter' paniği ekranlara yansıdı: "Helikopter polis helikopteri, herhangi bir şey yok"
Bahçeli'nin Öcalan açıklaması sonrası Celal Şengör: "PKK'yı hiçbir zaman Öcalan yönetmedi, PKK'yı idare eden ABD. O yüzden ondan barış beklemek saçmalıktır"
Dicle Elektrik ekipleri, Mardin'in Nusaybin ilçesinin Girmeli Mahallesi'nde kaçak elektrik kontrolü sırasında mahalle sakinlerinin saldırısına uğradı
AKP’li Belediye Başkanı 'Cumhuriyet' kelimesini kullanmamak için 29 Ekim'i Zafer bayramı olarak kutladı! "29 Ekim Zafer bayramınız kutlu olsun"
Koç Holding'in 10 Kasım reklamını izleyenlerin gözyaşları sel oldu: "Doğru, artık kimsenin tebası değiliz"
İstanbul St. Antuan Kilisesi’nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk için anma töreni düzenlendi
Ahmet Necdet Sezer'in torunu Sabiha Sezer Kısacıkoğlu ve arkadaşı motorcularla kavga etti! Kısacıkoğlu, silah çeken arkadaşı ateş etmesin diye motorculara siper oldu
Cemal Enginyurt, kendisine trolleriyle hakaret ettirdiğini iddia ettiği Melih Gökçek'e ağzına geleni söyledi!
İmamoğlu: "Çok da uzak olmayan bir zamanda gideceksiniz. Sizlerin toplum huzurunda hesap vereceğiniz adil yargılanma süreçlerini bu ülkede başlatacaktır"
Rasim Ozan Kütahyalı'dan aşağılık Anıtkabir yorumu! "Şeytan taşlamakla aynı"
Narin cinayetinde casuslara taş çıkartacak organizasyon!
'Yenidoğan Çetesi' skandalı sonrası istifa etmesi gereken Sağlık Bakanı kendisini savundu: "Çeteyi ortaya çıkartan bir kişinin istifası niye istenir?"