Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 86'ıncı yıl dönümü öncesi şirketlerin reklamları yayınlanmaya başladı.
GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Koç Holding 10 Kasım reklamı yayınlayan ilk firmalardan olurken, bu yılki reklam filmi yürekleri dağladı. Köydeki iki çocuğu bir trene yetişmeye çalıştığı reklamda, çocukların trene varmasıyla, trenin Atatürk'ün naaşını İstanbul'dan Ankara'ya taşıyan tren olduğu anlaşılıyor.
Tele1
Hasan İmamoğlu: "Haksız yere bu kadar insanlara eziyet çektiren, bizim kadar perişanlığa sürükleyenler, çoluk çocuğunun ciğerinden et yiyerek iyileşmeye uğraşsın ve iyileşemesin"
Tamer Karadağlı'nın Gezi Parkı eylemleri sırasında yaptığı konuşma: "Günlerdir buradayım, olmaya da devam edeceğim"
Türban protestosuna tutuklama
Ankara'da ekmeğe zam geldi! Başkent'te ekmeğin yeni fiyatı belli oldu
ABD'de seçimlerde bilgisayar hilesiyle, oyları nasıl değiştirdiklerini mahkemede itiraf ediyorlar ! Tanıdık geldi mi ?
AKP'li vekiller kurdeleyi komutana tutturdu!
13 yılda milletin 8 milyon TL'si buharlaştı! "Yandaş firmalar TCDD'yi nasıl yolacaklarının peşindeler"
Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde usulsüzlük üstüne usulsüzlük: 22 milyar TL kayıp!
FT: Joe Biden’ın gelmesi, Erdoğan ve Selman’ın kaybetmesi anlamına geliyor
Eski ve yeni AKP’liler birbirine girdi itiraflar peş peşe geldi: "Enişteni yeğenini kadrolu işe soktum"