'Butlan' yönetiminin indirdiği İmamoğlu posterini gençler yeniden astı

32 izlenme 10 Temmuz 2026
Reklamlar

Kılıçdaroğlu yönetimi tarafından partinin İstanbul il binasından indirilen Ekrem İmamoğlu posteri, CHP Gençlik Kolları üyeleri tarafından yeniden binaya asıldı.


Mahkemenin "mutlak butlan" kararıyla CHP Genel Başkanlığı'na getirilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekibinin poster değişikliği kısa sürdü.

Kemal Kılıçdaroğlu yönetimi, bu akşamüstü polis eşliğinde CHP İstanbul İl Başkanlığı binasında asılı olan büyük tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu posterini indirdi.

Ekrem İmamoğlu'nun posterini indiren ekip, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının bulunduğu "Şimdi arınma zamanı" afişini astı.

Bunun üzerinde CHP Gençlik Kolları üyeleri gece saatlerinde binaya giderek İmamoğlu'nun afişini tekrar binaya astı.

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Benzin ve motorine ÖTV zammı geldi Sedat Peker’den Deniz Baykal’a ağır açıklama! 2. Abdülhamid'in torunu: Varsa dolarınız satın, 1.5 TL'ye inme durumu var Türkiye bu vahşeti konuşuyor… Erzincan Orduevi’nde yavru kediye akılalmaz işkence !