Burası Sultanahmet Meydanı! Siz hiç Türk görüyor musunuz?

63 izlenme 06 Mayıs 2023
Reklamlar

İstanbul'un birçok noktasında, bayramın birinci günü sabah saatlerinde çekilen görüntüler, sığınmacı kalabalıklarının eğlendiğini gösterdi.

Kadıköy Moda, Sultanahmet Meydanı ve Yenikapı Sahil gibi İstanbul'un sembol noktalarında, kalabalık mülteci grupları yürüyüş yollarını kapatarak eğlenirken görüntülendi.

Sosyal medyada gündem olan bu durumda, erkeklerin yoğunlukta olması dikkat çekti.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB Meclisi'nde gerginlik! AKP'li Tevfik Göksu FETÖ hatırlatmasına dayanamadı, kürsüye yürüdü! Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'in 'Erkan Yıldırım' iddialarına cevap 'Oğlum Venezüella'ya gitmiştir. İhtiyaç sahiplerine test kiti, maske gibi bir takım malzemeler götürüp dağıttı' Engin Polat'ın bacaklarını paylaşan Dilan Polat din sömürüsüne başladı: "Namaz kılmaktan bacakları kararmış. Önce morarıyor sonra kararıyor bana da olmuştu" Sinan Ateş suikastında iki tutuklama daha!