Son dönemde ekonomide yaşan sıkıntılar vatandaşı darboğaza sokarken, Bakırköy’de yapılan bir sokak röportajı sosyal medyayı salladı.
Söz konusu videoda AKP seçmeni olduğunu dile getiren kadın, “Gerçekten bir anne olarak ben de yemin ederim özür diliyorum” diyerek gençlerden özür dilediğini söyledi.
İşte AKP’ye oy verdiği için pişmanlık duyan annenin o sözleri:
"Bugüne kadar hep Ak Parti’ye verdim ama şu an gözlerim yaşararak bütün gençlerden özür diliyorum. Gerçekten okumamız lazımdı. Araştırmamız lazımdı. Araştırmadık okumadık. En önemlisi de gençliği ileriyi düşünmedik. Gerçekten bir anne olarak ben de yemin ederim özür diliyorum."
Erdoğan’ın Covid-19’a yakalanmasını Batılı liderler görmedi!
Koç Holding'ten duygulandıran 10 Kasım videosu...
İktidara yakın şirket hem cebini hem denizi dolduracak: Maliyeti 963 milyon TL
Gülistan Doku cinayetinin kırmızı bültenli firarisi her şeyi tek tek anlattı
Yasak tanımadılar: Depremzedeler Malatya'da "Sessiz Yürüyüş" yaptı
Karadeniz kıyısında kritik gelişme! Askeri yasak bölge ilan edildi
Pamukkale Üniversitesi’nde skandal final sorusu!
İstanbul'da Emeklilikte Yaşa Takılanlar miting yaptı!
Yeşil Eriğin Bu Faydasını Bilseydiniz Sürekli Yerdiniz
İstanbul’u yaşanmaz bir kent haline getiren AKP, belediyeyi de rant kapısına çevirdi: Yaptılar yine yaparlar, izin vermeyeceğiz!