İstanbul Seçimlerini hedef alan kirli propaganda faaliyetlerine bir yenisi daha dün gece eklendi.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kurulan “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” adı kullanılarak dün gece İstanbul’da sahte pankartlar asıldı. Halk Akademi Öğrencisi Can Tan'ın haberine göre; Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinatörü Ahmet Nazif Yücel, “Faaliyetlerinin Cumhurbaşkanlığı seçimi ile birlikte sona erdiğini, geçmişte görev alanların bugün CHP’li Adaylar için çalıştığını” söyledi.
Dün de yine belirsiz gruplar tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Özgür Çelik’in imzaları taklit edilerek Dem Parti ile sahte protokol dolaşıma sokulmuştu.
2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çalışmalar yürüten Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinatörü Ahmet Nazif Yücel, “2023 yılında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oluşturulan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta çalışma yürütmüş olup, seçimlerin hemen ardından faliyetlerine son vermiştir. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nde yer alan arkadaşlarımızın tamamı illerinde ve ilçelerinde CHP’nin adayları için partimizle birlikte çalışma yürütmektedir.”dedi.
Sosyal medyada CHP İstanbul İl Başkanlığı ile DEM Parti İstanbul İl Başkanlığı arasında imzalanmış sahte seçim protokolü dolaşıma sokulmuştu. İmzaların taklit olduğunu belirten ve tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “Sokağın hakikati yüzlerine çarpınca, yine sahtekarlığa başladılar. Her seçimde kumpastan, montajdan, yalandan, sahte broşürlerden ve iftiradan beslenen siyaset yine sahneye çıktı. Yarım akıllarıyla ürettikleri sahte kağıt parçasıyla İstanbul’un iradesine etki etmeye çalışıyorlar. Bu kağıt parçasındaki sahte imzadan çok daha güzeldir benim imzam…Yalanlarla ayakta tutmaya çalıştığınız iktidarınızı halkın gerçeğiyle yeneceğiz. Kanmayacağız.Geri adım atmayacağız.İstanbul bu oyunu da bozacak!” dedi.
halktv.com.tr
MAN adası davasında Kılıçdaroğlu’na 359 bin lira tazminat!194 izlenme
Bakan Dönmez: Türkiye'nin toplam altın rezervi 1890 tona yükseldi36 izlenme
Özgür Özel: "AKP'liler Ekrem'i tutuksuz yargılayamayız.Memleketi gezer, kampanya yapar baş edemeyiz demiş. Madem baş edemiyorsunuz, bu kadar korkuyorsanız ev hapsi verin"11 izlenme
Toprak altında kalan işçi Kenan Öz'ün amcası isyan etti: "Lanet olsun madene huzur bitti"69 izlenme
YSK Başkanına tazminat ödemeye mahkum olan kadın "Ben Atatürk'ün kızıyım. Vatan sağ olsun"666 izlenme
Bakanlık "aldık" demişti: Fatih Altaylı 'yangın uçakları' gerçeğini tek tek açıkladı!19 izlenme
Mansur Yavaş'ın kampanyasına 48 saatte rekor bağış!84 izlenme
TÜİK: Vatandaşın kiraya ayırdığı bütçe arttı28 izlenme