Tarım ve Orman eski Bakanı ve AKP Kahramanmaraş milletvekili Vahit Kirişçi WhatsApp hesabından yaptığı hikaye paylaşımı ile gündem olmuştu.
Kahramanmaraşlı bir muhtardan gelen istek mesajını yanlışlıkla paylaşan Kirişçi, isteği geri çevirmedi.
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Hacıbebek mahallesi muhtarı Sinan Kilit, 'yıllardır davamıza hizmet veren mahalleliyiz' diyerek eski Vahit Kirişçi'den torpil isteğinde bulundu oldu.
Orman Müdürlüğü'nde operatör olmak için mülakata giren yeğeni için torpil isteyen Sinan Killit, "Avni Gök vatandaşımıza yardımcı olursanız muhtarlık ve mahallem adına çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Vahit Kirişçi ise kendisine gelen bu torpil talebini kabul etmiş ancak bunu başkasına yolarken yanlışlıkla WhatsApp durumundan paylaştı. Kirişçi'nin muhtarın torpil talebini gerçekleştirdiği açıklanan işe alım listesiyle belli oldu.

Vekile ismi giden 'yeğenin' yapılan mülakatta en yüksek puanı alarak kadroya birinci sıradan girdiği görüldü.

Melek Güran'a soruldu: "Eşiniz, sizi aldattığını bu salonda ikrar etti haberiniz var mı?"126 izlenme
Yenilenen KPSS'de de 'çalıntı' soru skandalı!65 izlenme
AKP'li Bekir Bozdağ 'Kim 'sandıkta hile yapılıyor' diyorsa o kaybetmiştir ve kaybına bahane arıyor demektir !'584 izlenme
Müfettişlerden 9 yaşındaki çocuklara "Cumhurbaşkanına hakaret ediliyor mu?” sorusu10 izlenme
Taneyle alışverişe bile cep dayanmıyor38 izlenme
Kaymakam, CHP’li belediyenin fidan dikimini polis zoruyla engelledi!31 izlenme
Rus komedyen 'İstanbul taksicilerini' anlattı, yerli yabancı bir çok kişi hak verdi: "İstanbul'da taksiyle bir yere gitmek için bunu istemeniz yeterli değil. Taksicinin de oraya gitmek istemesi lazım"41 izlenme
Eski Ülkü Ocakları Başkanı, çocuğa cinsel istismardan tutuklandı!63 izlenme
Melih Gökçek yapay zekâyı gerçek sandı: "Alnınızdan öpüyorum gençler"
Paralar saraylara akıtılacak! Saraya 3.2 milyar lira!
Erdoğan'ın hedefindeki Başbuğ'dan iktidara hodri meydan!
Sokak röportajında vatandaşın sözleri gündem oldu: "Makarna ile doyurdular, kömür ile ısıttılar, sahte din ile uyuşturdular!"