Olay, geçtiğimiz cumartesi saat 03.00 sıralarında Fatih Kocamustafapaşa Mahallesi'nde meydana geldi.

Gece saatlerinde sokakta gezen 3 kişiden birisi mahallelinin kedilerin kalması için yaptıkları yuvayı fark etti.
Gece saatlerinde sokakta gezen 3 kişiden birisi mahallelinin kedilerin kalması için yaptıkları yuvayı fark etti.

Yuvaya doğru yaklaşan şüpheli sert bir şekilde yumruk atarak yuvayı parçaladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Yumruk atıldığı sırada yuvada uyuyan kedi ise can havliyle kendini dışarı attı. Mahalle sakinleri ise yaşanan bu olaydan sonra besledikleri kediyi bir daha görmediklerini ifade etti.

"BU HAYVAN ONA NE YAPMIŞ OLABİLİR Kİ?"
Mahalle sakinlerinden Suna Koç, "Gördüğünüz şahıs, bizim hayvanların uyuması için yaptırdığımız yuvaya gelip bütün kuvvetiyle içinde kedi varken yumruk atıyor. O hayvan o günden beri ortada yok.

Biz bu şahsın bulunmasını istiyoruz. Biz şahsı tanımıyoruz, daha önce de görmedik. Bu olayda gece 03.00'te yaşanıyor. Yuva paramparça halde, kedi de ortada yok. Böyle insanların ortada dolaşmasını istemiyoruz. Bu hayvan ona ne yapmış olabilir ki?

Kedinin hiçbir zararı yok, sokakta da dolaşmıyor. Kedi uyumaya çalışan, kendini soğuktan koruyan bir hayvan.

Daha önce böyle olaylar çok yaşandı. Biz polise şikayet etsek de herhangi bir sonuç alınamıyor" dedi.
(Kaynak: DHA)
İlahiyat Fakültesi Dekanı'ndan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine şok tehdit!
MEB, mülakat sonuçlarını açıklamamakta ısrarcı: "Hayatımız ertelendi"
Rekor bütçeye sahip Diyanet İşleri’nin Başkanı Ali Erbaş'ın VIP araçları!
Sigarada 4 markaya zam! 4 lira birden yükseldi
İBB'nin rakibi, eski İBB çalışanı ve AKP yöneticisi çıktı!
Maaşı azalan AKP’li başkan yardımcısı kendi belediyesini mahkemeye verdi!
Çocuklar kimlere emanet! Öğretmenden skandal Atatürk paylaşımı!
Mansur Yavaş: "Bizi engellemek adına insanların sağlığı ile oynuyorlar"
Batan SGK’nın Malları Bunlar!
Anadolu Ajansı, yıl dönümünde Atatürk’e yer vermedi, Genel Müdürü Anıtkabir’i ziyaret etti!
Yandaş Sabah yazarından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ve sağlık emekçilerine destek eylemine hakaret!
İyi bakın burası Suriye ya da Afganistan değil, bayram sabahı Sultanahmet!
İmamoğlu'nun diploma iptaline karşı açtığı davaya yeni heyet
Çarpıcı iddia! Navigasyonlar ücretli yola yönlendiriyor!