3. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, İsrail ve Filistin arasındaki gelişmelere ilişkin, “Senin ne gücün var, senin gıdanı bile dışarıdan gönderiyoruz, senin teknik aletlerine ihtiyaçlarını dışarıdan karşılıyoruz. Sen iki uydurma füze atıyorsun, İsrail’de sinek vızıltısı gibi. Başlangıcı Gazze’den karşı tarafa füze fırlatarak veya onları esir alarak onları teşhir ederek, karşı tarafı kızdırmış. Binyamin Netanyahu bitme noktasındaydı fakat tekrar hayat kazandı, çünkü İsrail’e karşı döndü dedi ki ‘ben savaş ilan ediyorum bunları ortadan yok edinceye kadar’. Hükümet güven oyu aldı adeta. Buna ne gerek var” dedi.
“Her defasında da onlara söylüyorum yanlışlık şurada. Senin ne gücün var, senin gıdanı bile dışarıdan gönderiyoruz, senin teknik aletlerine ihtiyaçlarını dışarıdan karşılıyoruz. Sen iki uydurma füze atıyorsun, İsrail’de sinek vızıltısı gibi. Fakat onlar diyor ki Hamas bize hücum etti, senin başına bomba yağdırıyor. Sana olan oluyor ve sen onlara haklılık payı kazandırıyorsun. Bana füze attılar, benim işte bilmem stratejik tesislerimi bombaladılar. Onlar 10 öldürdü, ben de onların başına yıkacağım. olan bu maalesef. Niye bunu yapıyorsun, burada çıkarımız ne bizim? dinlemiyorlar. Artık Sayın Cumhurbaşkanımız dün de kongrede çok güzel konuştu. Yani iki tarafı da dilini almadan, taraflara sükunet tavsiye ediyoruz dedi. Bu bir diplomatik değildir en azından bombalamalar dursun. Özel görüşmelerimizde yapmayın artık demeye başladık bunlara. Eskiden Katar’da Kuveyt’te bunlara kol kanat gererdi, Türkiye’nin yanında. Onlar zaten çektiler ellerini bir tek biz kaldık. Bizi de zor durumda bırakıyorsunuz yani biz bu ülkede elbette sizin haklarınızı gözetiriz. Fakat bunun barış içinde olması lazım, bizim gücümüz ne? siz kiminle mücadele ediyorsunuz deme noktasındayız. Ben bu olayların çıkmasına sebep nedir ne değildir, bunlar uzun uzun konuşmayacağım. Fakat başlangıcı Gazze’den karşı tarafa füze fırlatarak veya onları esir alarak onları teşhir ederek, karşı tarafı kızdırmış. Binyamin Netanyahu bitme noktasındaydı fakat tekrar hayat kazandı, çünkü İsrail’e karşı döndü dedi ki ‘ben savaş ilan ediyorum bunları ortadan yok edinceye kadar’. Hükümet güven oyu aldı adeta. Buna ne gerek var”

(İHA)
Tele1
Erdoğan'ın ikinci makam aracının da fiyatı belli oldu!
Ekrem İmamoğlu’ndan ‘yolsuzluk’ açıklaması "Rahatsız eden veriler var"
Daha önce Erdoğan'a aşkını ilan eden Ethem Sancak 'Erdoğan ile Che Guevara arasındaki tek fark Erdoğan’ın namaz kılıyor olması'
AKP’de Rolex kazası: AKP'li vekil bu fotoğrafı "Biz bu milletin ta kendisiyiz" diye paylaştı, yorumları görünce sildi
Motorine bir zam daha geliyor!
Adil Öksüz yazdı, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş imzaladı iddiası
Bakan Koca açıkladı: 30.862 yeni vaka tespit edilirken, 223 kişi hayatını kaybetti, 27.352 kişi sağlığına kavuştu!
Hazır giyim 35 yıl geriye düştü
Millet can derdinde, AKP'li belediye 'imar' peşinde!
İzmir'de 2 kişiyi öldüren faciaya ilişkin elektrik şirketinden yeni açıklama: Belediyeyi suçladılar
ABD askerleri sınırımıza dayandı!
Beykoz'da 'Cumhur' çatlağı: AKP'li Özlem Vural satmak istedi MHP bile karşı çıktı
Bakan Koca açıkladı: 28.662 yeni vaka tespit edilirken, 196 kişi hayatını kaybetti, 28.859 kişi sağlığına kavuştu!
Vergi düzenlemesi Meclis'e sunulmuştu: İşin aslı ev sahiplerinin korktuğu gibi çıkmadı