tv100'ün haberine göre; sahili doldurdular, kaçak iskele yaptılar. Yetmedi, yan parseldeki ormanlık alana girip, ağaçları kestiler. Kendilerine daha fazla yer açabilmek için doğayı katlettiler.
Türkiye’nin turizm cenneti Muğla’nın Bodrum ilçesi yeniden doğa katliamıyla gündemde.. Adres bu kez, Torba mahallesi…
Ürdün asıllı Türk vatandaşı Abdullah Heyecan, daha önce köpek ölümleri ve mafya usulü gözdağıyla gündeme gelmişti. Şimdi de sahibi olduğu Thor adlı otelin yan parseli ve sahilinde doğa katliamı yaptığı ortaya çıktı.
TEK TEK KATLEDİLDİ
Kaçak inşaat yapılan sahilde, denizin doldurulduğu ve iskele yapıldığı görüntülerle belgelendi.
Üstelik görüntülerle belgelenen tek doğa katliamı bu da değil. Otelin hemen yan parselindeki ormanlık alana da girildi. Onlarca ağaç tek tek kesilerek katledildi.
Çevreciler, ilgili kurumların gözleri önünde yapılan ve sosyal medyada da paylaşılarak tepki gösterilen katliamın durdurulmasını istedi.
“Vatandaş 30’lu koli yumurtayı 100 liraya alacak”71 izlenme
Narin davasında 3 tahliye19 izlenme
Merdan Yanardağ'dan Kılıçdaroğlu'na ret16 izlenme
Aydın'da protokol krizi: Aydın Valisi için düzenlenen karşılama töreninde Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu AKP ve MHP il başkanlarının gerisinde kaldı23 izlenme
İmamoğlu yasağına karşı CHP'li gençlerden yeni kampanya28 izlenme
Benzin ve motorine zam geliyor168 izlenme
Erhan Karaal'ın kaçırılma nedeni ortaya çıktı! Eşine gelen şok telefon18 izlenme
ORC Araştırma'dan 30 büyükşehirde çarpıcı seçim anketi! 16 ilde birinci çıkan parti...59 izlenme