Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından "İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Covid 19 merkez laboratuvarımızda PCR testleri için kullanılan kitlerin firma kaynaklı arızalı çıkması sonucunda 3 gündür test sonuçlarının neticelenmesinde gecikmeler yaşanmıştır" açıklaması yapıldı.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Covid 19 merkez laboratuvarımızda PCR testleri için kullanılan kitlerin firma kaynaklı arızalı çıkması sonucunda 3 gündür test sonuçlarının neticelenmesinde gecikmeler yaşanmıştır.
Bakanlığımızın destekleriyle bugün itibarı ile firma tarafından yeni temin edilen kitlerle bu sorun giderilmiş olup vatandaşlarımızın beklenen testleri, yeniden çalışılmaya başlanmış olup sonuçları en kısa sürede netleşip bilgilendirileceklerdir."
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ilsaglikmudurlugundentestaciklamasikitlerarizali1756612
”Yap, işlet, öldür!”118 izlenme
Konya'da kovulduğunu bildiren bir vatandaşın cebindeki 5 TL'lik banknotta yazan not yürek burktu!39 izlenme
Denizli'de görülmemiş israf! Köprü varken yanına bir köprü daha yaptılar!121 izlenme
AKP'liler iktidarı kaybetme korkusundan saçmalamakta sınır tanımıyor ! 'Erdoğan iktidardan düşerse toprak bile kaybedebiliriz'424 izlenme
Haziran'da bütçe açığının yarısından fazlası Kur Korumalı Mevduat (KKM) sebebiyle gerçekleşti.!54 izlenme
Mansur Yavaş pastadan sonra çileği de aldı!32 izlenme
AKP'li büyükşehir belediye başkanından skandal sözler! "2023'te yüz yıllık hesaplaşma olacak"90 izlenme
Elazığ’ın afet bölgesi ilan edilmesi AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi!126 izlenme