Biri bu alçaklığa dur desin! Pakistanlı hain, çocukların videosunu çekip bir de taciz hareketi yaptı!

66 izlenme 17 Nisan 2022
Reklamlar

Pakistan’dan kaçak yollardan gelerek yurda gelen ve Türkiye’ye yerleşen bazı Pakistanlılarla ilgili tartışmalı görüntüler gelmeye devam ediyor.

Görüntülerin sahibi yine bir Pakistanlı… Sınırlarımızdan elini kolunu sallayarak giren ne idüğü belirsiz sapık, katil, mafya, terör örgütlerine insan kaynağı oluşturabilecek potansiyelde insanların her geçen gün bir başka vşdeosu sosyal medyada gündem oluyor.

Pakistan uyruklu bir alçak tıpkı diğerleri gibi izinsiz şekilde görüntü alarak sapıklık yaptığı görüntüleri TikTok hesabında paylaştı. @shafaawan423 kullanıcı isimli sapık çocukları kayda alıp bir de taciz hareketi yaptı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gri pasaportla insan kaçırma haberleriyle gündeme gelmişti: AKP'den tekrar aday gösterildi 'Yenidoğan Çetesi' davasında son durum! Tutuklu sanıktan Fırat Sarı itirafı: "Ne derse onu yaptım" Düzce'de deprem: İstanbul'u etkiler mi? AKP'li vekilin kardeşi dehşet saçtı! Ağabeyi aleyhine haber yapan gazeteciye kurşun yağdırdı