Görüntülerin sahibi yine bir Pakistanlı… Sınırlarımızdan elini kolunu sallayarak giren ne idüğü belirsiz sapık, katil, mafya, terör örgütlerine insan kaynağı oluşturabilecek potansiyelde insanların her geçen gün bir başka vşdeosu sosyal medyada gündem oluyor.
Pakistan uyruklu bir alçak tıpkı diğerleri gibi izinsiz şekilde görüntü alarak sapıklık yaptığı görüntüleri TikTok hesabında paylaştı. @shafaawan423 kullanıcı isimli sapık çocukları kayda alıp bir de taciz hareketi yaptı.
Öğrencisi olduğu üniversitede ismine tahammül edemediler: Mezuniyet töreninde ‘Ali İsmail Korkmaz’ pankartına gözaltı!
Geç kalan adalet: Kanser ilaçları için evini ve arabasını satarak SGK'ya dava açtı, kazandığını göremeden öldü!
Milyonlarca çalışanı kızdıran açıklama: "Türkiye'de çalışan ve emek veren hiç kimse açlık sınırının altında falan yaşamıyor"
Savcı istedi, mahkeme kabul etti: 35 kişinin katledildiği Madımak Katliamı davası düştü!
Bir Kavakçı daha Saray’dan çıktı!
İptal edilecek iddiaları vardı! İBB’den 65 yaş kartı açıklaması
Balıkesir'de 4.3 büyüklüğünde deprem! İzmir'i de fena salladı
Turpun büyüğü Manisa’da mı?
Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in gözaltına alınmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı
'Gezi' soruşturmasında ifade veren 9 ünlüye tek bir soru sorulmuş!