Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi kararıyla il başkanlığına kayyım olarak atanan eski milletvekili Gürsel Tekin’in polis eşliğinde giriş yaptığı ve bir süredir güvenlik çemberine alınan Sarıyer’deki İstanbul İl Başkanlığı binasını kapatma kararı aldı.
Parti yönetimi, geçici olarak faaliyetlerin yürütüleceği yeni İstanbul İl Başkanlığı adresini hem İstanbul Valiliği’ne hem de Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na resmi olarak bildirdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, kapatılan mevcut il binasının ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İstanbul’daki çalışma ofisi olarak kullanılacağını açıkladı.
CHP yeni İl Başkanlığı adresini Bahçelievler İlçe Başkanlığı olarak İstanbul Valiliği ve Yargıtay'a bildirdi.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten karar sonrası ilk açıklama geldi. Çelik, "Sarıyer İlçe Seçim Kurulu’na yapılan başvuru doğrultusunda, olağanüstü il kongresi düzenlenene ve yeni yönetim belirlenene kadar İl Başkanı Özgür Çelik çalışmalarını bu yeni adresten sürdürecek.
İstanbul İl Başkanlığımız artık Genel Başkanımızın İstanbul Çalışma Ofisi olarak kullanılacaktır. İstanbul’umuza hayırlı olsun. Yol arkadaşlarımızla Türkiye’mize selamlar." ifadelerini kullandı.
Gerçek Gündem
Kaynak: ANKA
"Başbakanlık binası Cargill'in ofisine dönüştü"124 izlenme
Vahap Seçer Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti: Sağlık durumuna ilişkin kritik uyarı!40 izlenme
Gülşen'in konserde AKP'li başkana ders verdiği video paylaşım rekorları kırıyor!72 izlenme
Kendine yeni başdanışman atadı! O göreve bakın kim getirildi?337 izlenme
Kılıçdaroğlu kararından sonra Erdoğan'ın canını sıkacak anketi Erbakan açıkladı27 izlenme
Meclis'in makam aracı saltanatı! Nerede kullanıldıkları açıklanmıyor!44 izlenme
Tevfik Göksu’nun aile şirketinden neler çıktı neler!107 izlenme
Başsavcı vekili AKP'li başkan ile rektör ziyaret etti; CHP tepki gösterdi59 izlenme
AKP'de eş-dost-kardeş ataması tam gaz devam: Eski vekil kamudaki ballı koltukları kardeşlerine dağıttı
Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati’nden kovuldu
MHP'den Sinan Ateş'in eşi hakkında suç duyurusu
Yandaş yazar Kürşat Ayvatoğlu'na 'züppe' dedi, AKP'yi uyardı: Erdoğan'ın hayalleri yara aldı