İstanbul Büyükşehir Meclisi'nde AKP'li ve MHP'li üyeler İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetiminin yoksul mahallelere Halk Ekmek büfesi açma talibini reddedip, bu semtlere mobil halk ekmek büfeleri götürülmesine de itiraz etti.
Ancak İBB AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, 11 Ocak 2021 tarihli konuşmasında “Bana, çıksın desin ki büyükşehir belediyesine, meclise, yeni halk ekmek büfeleri açmak için teklif geldi ve siz bunu reddettiniz, ispatla” ifadelerini kullandı.
AKP, kaşıkla verip kepçeyle alacak... Memura yüzde 4, iğneden ipliğe yüzde 14 zam
ABD ve İngiltere Yemen'i vurdu: Misilleme geldi
2022'de Bulgaristan'da en çok arananlardan birinin "altın gramı kaç lira" olduğu ortaya çıktı
Arpacık soğanın fiyatı el yakıyor!
Emekli Halk Kart uygulaması için tarih belli oldu
Cep telefonlarına yeni yılda taksit düzenlemesi yapıldı!
İnce’den Yıldırım’ın sözlerine gönderme!
CHP delegeleri mesai başlar başlamaz noterin kapısına koştu
Kamu bankaları, AKP'li isimlerin gelir kaynağı olmuş! İşte o liste
Kahramanmaraşlı depremzede 'Partimi sorarsan AKP’liyim. Kefen veren olmadı. Bir damla su veren olmadı'
Demokrasi işte budur! Protestocudan Macron'a 'Sayın Cumhurbaşkanı siz benim çalışanımsınız'
İzmitli işadamı Mehmet Avcı, Emine Erdoğan hakkında 'Yeryüzünde halife olmanın sorumluluğundan mesuluz' sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu !
İsmail Saymaz 'Sanayi üretimimiz Çin'i geçti' diyen AKP yandaşı Merve Oruç'u 1 dakikada perişan etti!
İşsizlik rakamları açıklandı: 4.1 milyon kişi işsiz, 2 milyon kişi artık çalışmıyor!