Bir işçi: "Bacanağım Fransa’da. Bir aylık maaşıyla Passat aldı. Ben de geçen ay 9 taksitle süpürge aldım"

52 izlenme 17 Ocak 2024
Reklamlar

Sosyal medyada paylaşılan videoda greve hazırlanan Sarkuysan işçisi, söyledikleriyle gündem oldu:"Benim bacanağım Fransa’da. Bir aylık maaşıyla Passat aldı. Ben de geçen ay 9 taksitle süpürge aldım"

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda bir işçinin yaptığı açıklama ekonominin ne durumda olduğunu çok güzel anlattı.

İşçi, videoda, "Benim bacanağım Fransa'da. Bir aylık maaşıyla Passat aldı. Ben de geçen ay 9 taksitle süpürge aldım. O da 8 saat alnının terini satıyor, ben de satıyorum" ifadelerini kullandı. Söz konusu paylaşım, sosyal medya kullanıcıları arasında gündem oldu ve tartışma yarattı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kriz Google aramalarına da yansıdı! "Böbreğimi satmak istiyorum" Belediye şoförü maaşına gelen zammı duyunca otobüsü durdurup halay çekti Böyle 'U dönüşü' görülmedi! Erdoğan yasayı iptal edince yasanın geçmesi için TBMM'de oy veren AKP'li vekiller bakın ne yaptı! ‘Bir ülkede yoksulluğu yenmedikçe #deprem'lerin adı ölüm olur’