Bir grup, Kayyum Gürsel Tekin adına il binasına girmeye çalıştı

10 izlenme 07 Eylül 2025
Reklamlar

Kayyum Gürsel Tekin adına CHP İstanbul İl Başkanlığı'na girmeye çalışan bir grup, CHP'li gençler tarafından binadan uzaklaştırıldı.



Mahkeme kararı ile CHP İstanbul İl Başkanlığı'na kayyım ollarak atanan Gürsel Tekin, il binasında çalışmalara başlayacağını duyurmuştu. Tekin'e bir kesim destek verirken, parti içi ve kamuoyundan ise tepki yağmıştı. Son olarak da Gürsel Tekin adına CHP İstanbul İl Başkanlığı'na girmeye çalışan bir grup, CHP'li gençler tarafından binadan uzaklaştırıldı.

TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fadılzedeler Caprice Gold’un önünde eylem yaptı! TTB duyurdu: Konya’da doktorun öldürülmesinin ardından sağlıkçılardan iş bırakma kararı! Rusya mandalinaları geri çevirdi! Tutuklanan eski AKP'li Hüseyin Kocabıyık: "Kimse beni cezaevine atarak susturamaz"