Haber Türk’te yayınlanan Nedir Ne Değildir? programın İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ve eski bürokrat, Haber Türk yazarı Kemal Öztürk ve AKP 22. dönem milletvekili Resul Tosun konuk oldu.
Canlı yayında CHP’li Zeynel Emre’nin "15 Temmuz Gerçekleri" kitabı konuşulurken AKP'li Resul Tosun'dan itiraf niteliğinde açıklamalar geldi.
AKP’nin FETÖ’ye müsamahakâr davrandığını söyleyen Tosun, canlı yayında "AK Parti hükümetleri de geçmişteki bütün geçmişteki hükümetler bu örgüte evet, müsamahakâr davranmışlardır" ifadelerini kullandı.
AKP’nin FETÖ’ye müsamaha gösterdiğini dile getiren Tosun, "Bu örgüte evet, müsamahakâr davranmışlardır" diye konuştu.
Tosun’un açıklamaları şöyle:
"AK Parti hükümetleri de geçmişteki bütün geçmişteki hükümetler gibi o zaman ‘Hizmet Cemaati’ olarak bilinen daha sonra örgüt olduğu ortaya çıkan bu örgüte evet, müsamahakâr davranmışlardır. Bakın eğer bu müsamahakâr davranmaları içerisinde suç oluşturacak işlem varsa bunu savunmak mümkün değildir. Bunun adresi hukuktur, cezasını çekmelidir."
Resmen başladı! Poşetten sonra o ürünler için de para ödenecek
222 kişinin alınacağı işe 5 bin kişi başvurdu!
AKP Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düvenci 'Şeker Fabrikası’na adam alınacakmış. Buraya liste gelir, biz alırız, kimse aldıramaz !'
Bakan Koca güncel corona verilerini açıkladı: Toplam can kaybı 4.199'a, vaka sayısı da 151.615'e yükseldi!
Dolar 18.80 lira bandında dolanıyor, euro ve altında gerileme sürüyor.
Kredi ve kart borcu olanları rahatlatacak düzenleme: Şartlar netleşti, kimler yararlanabilecek?
İslamcılarda 'ABD malı' kavgası: Hayırdır yabancı sermayeyi mi kovuyoruz?
CHP'li Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasında bir hukuksuzluk daha ortaya çıktı!
TBMM, oğlu koronavirüs testi satan AKP'li vekili yalanladı!
İşçinin Kaderi Saray'ın Elinde! Asgari Ücret İçin Maraton Salı Günü Başlıyor
Domuz eti skandalı sonrası Et ve Süt Kurumu’ndan şok hamle! Artık yedikleriniz helal mi bilemeyeceksiniz
RTÜK Başkanı, Narin ile ilgili yayın yasağını hatırlattı: "En ağır yaptırım uygulanacak"
Merkez Bankası faizi düşürdü, gözler bankalara çevrildi: Kredi faizleri ne zaman düşecek?
CHP'den "Canan Kaftancıoğlu" için teklif!