Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Erzincan İliç’te toprak kaymasının meydana geldiği maden ocağının çevre izin ve lisans belgesini iptal etmişti.
Cumhuriyet Halk Partisi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, söz konusu altın madenine Enerji Bakanlığı’nın verdiği 6 ruhsatın iptal edilmediğini duyurdu.
“Bir AK Parti klasiği. Erzincan İliç’te Anagold’un işlettiği altın madeninde yaşanan felaket sonrası; İşletmenin çevre izin ve lisansının iptal edildiği açıklanmıştı. Ancak Enerji Bakanlığının verdiği 6 ruhsatın iptal edilmediğini tespit ettik. Kaynak: Anagold’un %80 ortağı olan SSR Mining şirketine ait resmi teknik rapor”

Tele1
Zamların ardından Meclis olağanüstü toplanacak35 izlenme
Türkşeker'de 'İş Güvenliği' skandalı! Koruyucu giyim adı altında baret yerine eşarp aldılar33 izlenme
AKP'nin fetvacısı Hayrettin Karaman'a tepkiler çığ gibi!36 izlenme
Şeker fabrikası kalmayacak!146 izlenme
TMMOB’dan flaş iddia: "Göçük altında kalan madencilerin sayısı resmi rakamın 5 katı"38 izlenme
TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan: 'Polisler, görev kağıdını fotokopi ile çoğaltıp istedikleri kadar oy veriyorlar'31 izlenme
Gerici kanalın muhabirlerinden de ancak böyle bir iğrençlik beklenirdi !1481 izlenme
Türkiye’nin en kalabalık ilkokulundaki öğrenci sayısı 66 ilçeyi geçti!309 izlenme
AKP’li belediye, 729 lüks konut yapmak için 70 yıllık camiyi yıkma kararı aldı!
Mansur yavaş paçasından yakaladı bırakmıyor: Gökçek’in 46 milyarlık bu dosyaları açılmayı bekliyor
Bakan Koca açıkladı: 21.624 yeni vaka tespit edildi, 20.550 kişi sağlığına kavuşurken, 189 kişi hayatını kaybetti!
CHP Beykoz'da peş peşe istifalar