Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki ülke arasında 2018'den bu yana en ciddi krizlerden birinin çıkmasına yol açan Cemal Kaşıkçı davasının Riyad'a devredilmesinin ardından iki günlük Suudi Arabistan'a ziyaretine gitti.
Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ve ardından Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kaşıkçı'nın ölüm emrini verdiği iddia edilen Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile samimi pozlar verdi.

Erdoğan’ın, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud’un daveti üzerine iki günlüğüne ülkeye gitmesi ve verdiği samimi pozlar kamuoyundan büyük tepki topladı.
Yeniçağ'da yer alan habere göre, o tepkilerden biri ise AKP Balıkesir eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez’den geldi. Erdoğan’ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'la kucaklaştığı fotoğrafı paylaşan Çömez, aynı fotoğraf karesine giren Binalı Yıldırım’ı işaret ederek, “Binali Bey bu kucaklaşmada ne gördü de tebessüm etti acaba?” ifadelerini kullandı.
Çömez ayrıca Erdoğan’ın Cemal Kaşıkçı davasına ilişkin Suudi Arabistan’a sarf ettiği “ Bunlar dünyayı enayi zannediyor, insanları enayi zannediyor.” Sözlerini kullandı.

Türkiye Şeker Fabrikaları’na ait 2 taşınmazın satışına onay!39 izlenme
Narin tam bir yıl önce bugün kayboldu! Neden öldürüldüğü halâ bilinmiyor6 izlenme
Hasan’a vergi var, Hans’a yok!204 izlenme
Özgür Özel merakla beklenen belgeyi açıkladı! "Akın Gürlek Kasım 2024'te Eti Maden'in Lüksemburg'taki şirketinin yönetim kurulunda yer alıp maaş almış!"13 izlenme
İstanbul'daki tarikat yurdunda yaşanan cinsel istismar skandalında yeni gelişme: İlk değilmiş35 izlenme
Havada füze, karada kaos: Yüz binler mahsur kaldı9 izlenme
Ekonomiyi eleştirenlere "kahpe" diyen Işılak'a CHP'den sert tepki!150 izlenme
Sağlık Bakanı Koca paylaştı: 25.861 yeni vaka tespit edildi, 24.875 kişi sağlığına kavuşurken, 228 kişi hayatını kaybetti!88 izlenme