
Habertürk’ten Nalan Koçak’ın haberine göre; Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla, FETÖ elebaşı Gülen’in yaşadığı Pensilvanya eyaletinde bir cezaevine nakledildi.
‘KOŞULLARI DAHA İYİ BİR HAPİSHANE’
Amerikan Federal Mahkum Sistemi'ndeki bilgilere göre Atilla, Pensilvanya'daki Schyulkill Cezaevinde bulunuyor. Serbest bırakılacağı tarih ise sistemde 25 Temmuz 2019 olarak görünüyor. Cezaevinin internet sitesindeki bilgilere göre, burası sadece erkek hükümlülerin tutulduğu orta güvenlikli bir cezaevi. Basındaki bazı haberlere göreyse diğerlerine kıyasla koşulları daha iyi bir hapishane.
Hakan Atilla, İran yaptırımları davasında New York Bölge Mahkemesi tarafından suçlu bulunmuş, geçtiğimiz mayıs ayında da hapis cezası 32 ay olarak açıklanmıştı. Cezaevinde tutulduğu süre çıkarıldığında cezası 18 ay olarak belirlenmişti. İyi hal nedeniyle de cezada indirim bekleniyordu. Atilla, Connecticut eyaletine bağlı Danbury kentindeki federal cezaevinde tutuluyordu.
https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/abddenflashakanatillahamlesipensilvanyayanakledildi2575122/
Hukukçular Ayasofya'nın ‘baş imamı’ için yetkilileri göreve çağırdı! "Yargılanmalı"83 izlenme
Şamil Tayyar İmamoğlu 'tutuksuz yargılanmalı' dedi: Erken seçim tarihi verdi17 izlenme
AKP'den emekliye yüzyılın darbesi: İşte en düşük emekli maaşına yapılacak zam21 izlenme
Ermenistan Başbakanı Paşinyan: Karabağ konusunda tavizlere hazırız81 izlenme
Ali İsmail Korkmaz davasında yargılanan polis hakkında karar çıktı: Basit yaralama cezası!38 izlenme
Sedat Bozkurt'tan dikkat çeken Sinan Ateş yorumu: "Cinayetin MHP’de yarattığı travmanın kalıcı hasarları oldu"42 izlenme
Artık adalet bekliyorlar!9 izlenme
Komisyonda 'Umut Hakkı' gündemi: MHP 'uzlaştık' dedi, CHP 'şerh' düştü13 izlenme