Ankara’da 60 sayfalık ifade veren Külünk’ün, çok sayıda belge de sunduğu kaydedildi. Belge konusu ise başka bir tartışmayı alevlendirdi. Diyanet’te üst kademe personel arasında “Erbaş’ın affını isteyeceği” konuşulmaya başlandı. Özellikle belgelerin “Erbaş’ı çok rahatsız ettiği, konunun daha fazla dallanıp budaklanmasının ve büyümesinin istenmediği” belirtiliyor.
"YALANLAYAMAYIZ"
“Çıkıp yalanlayın” yönündeki söylemlere ise “Belgelerden bahsediliyor. Yalanlanacak bir durum yok” yanıtı verildiği aktarılıyor. Kurumdaki bazı eski yöneticilerin ellerindeki belgeleri de paylaştığı, iddialar arasında yer alıyor.
Af konusunda kurumda farklı görüşler de bulunuyor. Külünk’ün tüm iddialarına karşın Erbaş’ın ekibinin yeniden atandığına dikkat çeken bazı kaynaklar, bu nedenle affı “olası” bulmuyor.
KRT
Enflasyon Temmuz'da zirve yapacak37 izlenme
Sağlık Bakanlığı’ndan ‘aşı sıranız geldi’ mesajlarına karşı uyarı104 izlenme
CHP'deyken suçtu, istifa edince dosyası kapandı: Şehitkamil'e başka Beykoz'a başka17 izlenme
Kolombiyalı uyuşturucu kartelleri, BAE’de gördükleri baskıdan bunalınca Türkiye’ye kaçmaya başladı!24 izlenme
Evladı, emekçisi babasının fabrikada yorgunluktan dinlendiği anları paylaştı: "Yok bir şey ya yorgunum sadece, uyusam geçer"38 izlenme
Ebru Gündeş Yasta(!)816 izlenme
Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi Erdoğan’ın elini öpüp ablaları için yardım istedi35 izlenme
Dünyaca ünlü şirket raporladı! AKP’ye o 3 ilden kötü haber!143 izlenme
Ankette çarpıcı sonuçlar! "Millet İttifakı farkı açıyor, Cumhur İttifakı seçmeni erken seçim istiyor"
Süleyman Soylu vatandaşlık verilen Afgan sayısını açıklarken, garip sözlerle savundu!
Borsa'nın gözdesiydi: Gayrimenkul devi konkordato istedi
Oğuzhan Asiltürk'ün, Adnan Oktar'ın evinde yakalandığı ortaya çıktı!