İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Kütahya'da katıldığı panelde salona tekbir getiren atlı bir grup eşliğinde giriş yaptı. Erdoğan panelde babası Recep Tayyip Erdoğan hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birçok ezber bozduğunu söyleyerek, "Merkez sağdan bahsedecek olursak, Tayyip Erdoğan merkez sağı dönüştürmüştür, başka açılardan baktığımızda Türkiye’de solu bile dönüştürdü diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Bilal Erdoğan, şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bir devletten beklenebilecek hizmetler noktasında çok büyük mesafeler kat edildi. Bugün ülkenin ulaşım altyapısı, eğitim altyapısı, sağlık altyapısı birçok alanda batı ülkeleriyle yarışır, bazılarını biraz geride, bazılarından ise daha ileri gelmiş durum. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız, siyasetin tesirini, müessir olduğunu belli şeyleri yapabildiğini de topluma gösterdi, kanıtladı ve önderlik etti, birçok alanda ezberleri bozan çıkışlar yaptı, toplumun önüne gidip toplumun da alışkanlıklarını etkiledi. Merkez sağdan bahsedecek olursak, Tayyip Erdoğan merkez sağı dönüştürmüştür, başka açılardan baktığımızda Türkiye’de solu bile dönüştürdü diyebiliriz."
Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, katıldığı bir programda, Bilal Erdoğan hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atmıştı.
Üstün, AKP için, "Hem kamuoyu, hem parti teşkilatı Bilal Erdoğan'ın genel başkanlığına hazırlanıyor" demişti.
Sözcü
Cinsel saldırıyla suçlanan şeyhi AKP'li avukat kurtardı!
Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi koronavirüs nedeniyle doldu iddiası!
Hani ticaret durmuştu! Türkiye'den İsrail talimatı: Gemi trafiği kısıtlandı!
BDDK kararlarından sonra Dolar kurunda yükseliş sürüyor!
Bir dönem Türkiye'nin en büyük 100 ihracatçısı arasında olan Türk tekstil devi iflas bayrağını çekmek üzere... Yüzlerce çalışan işsiz kalabilir
Göreme Vadisi, yetki karmaşasından dolayı 'Milli Park' statüsünden çıkartıldı!
Ekrem İmamoğlu'ndan Tunç Soyer'in başlattığı kampanyaya dev destek!
Silivri açıklarında fay hattının üstüne gaz depolama tesisi kurulmuş
ABD'de kısa vadeli enflasyon beklentisi yeniden rekor seviyeye yükseldi
Asgari ücrette 500 dolarlık seçim vaadinin üzeri çizildi mi?
Gerici kafadan 'Asansörde Halvet' fetvası !
İBB'den istifa etmeyen AKP'li bürokratların son 'icraat'ı
İsrail gece Suriye'de Lazkiye ve Tartus'u vurdu: Saldırı 3.0 büyüklüğünde deprem yarattı!
TBMM'de kıyamet koparken, AKP'li vekil telefonunda batak oynarken kameralara yakalandı!